Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τα 100ά γενέθλιά της, που θα εορταστούν στις 13 Απριλίου και παρουσίασε το σλόγκαν τους, το οποίο είναι "100 χρόνια μαζί και είναι μόνη η αρχή!" Ο σύλλογος έχει σχεδιάσει μια μεγάλη γιορτή στην "OPAP Arena" το Σάββατο ανήμερα της επετείου του αιώνα από την ίδρυσή της, που, όπως τονίζεται, θα είναι η πρώτη από τις πολλές εκδηλώσεις που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα

Μάλιστα, εκείνη την ημέρα θα αρχίσει το ταξίδι του Αερόστατου των 100 χρόνων της ΑΕΚ, που θα ταξιδέψει στη χώρα και θα γιορτάσει τον Ιωβηλαίο με τους απανταχού ΑΕΚτζήδες.  

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ 

Οι επίσημοι εορτασμοί της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον έναν αιώνα ιστορίας του συλλόγου έχουν το δικό τους σλόγκαν:

100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή!

Αυτό θα είναι το σλόγκαν της μεγάλης γιορτής στην OPAP ARENA στις 13 Απριλίου, η οποία θα αποτελέσει την έναρξη των εορτασμών που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα μέσα στο 2024.
Αυτός θα είναι ο τίτλος που θα «σημαδέψει» κάθε εκδήλωση και κάθε στιγμή και επιλέχθηκε μέσα από τις χιλιάδες προτάσεις που διατυπώθηκαν από τους ίδιους τους φίλους της ΑΕΚ!

100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί όλους και όλες εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα και μας στείλατε τις ιδέες σας. Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε το Ιωβηλαίο της ΑΕΚ όπως της αξίζει!