Ο κακός... χαμός έγινε στο NBA! Σε ματς-θρίλερ που "έσπασαν" καρδιές, οι Κλίπερς "άλωσαν" τη Φιλαδέλφεια όμως για να συμβεί αυτό οι διαιτητές παραδέχτηκαν και επιβεβαιώσαν τις "φωνές" των Σίξερς για υπέρ τους φάουλ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Κάτι που οδήγησε τον προπονητή των γηπεδούχων να μπει σαν... μαινόμενος ταύρος στο παρκέ μετά το τελευταίο σφύριγμα. Οι Ρόκετς "τιμώρησαν" τους Θάντερ και τους άφησαν στην δεύτερη θέση της Δύσης έπειτα από φοβερό ματς που κρίθηκε στην παράταση.


Επική ματσάρα στην παράταση, με τους Ρόκετς να "λυγίζουν" τους Θάντερ

Ένα από τα πιο συναρπαστηκά ματς της βραδιάς που "έκλεψε" τις εντυπώσεις ήταν αυτό στην Οκλαχόμα Σίτι. Οι ανεβασμένοι Χιούστον Ρόκετς κατέθεσαν και την... ψυχή τους στο παρκέ κόντρα στους Θάντερ επικρατώντας με 126-132 στην παράταση ενώ σημείωσαν τη 10η συνεχόμενη νίκη τους στην "μάχη" που δίνουν για την 10η θέση και την είσοδο στα play-in. Μάλιστα, στέρησαν από τους Θάντερ την ευκαιρία να ανέβουν ξανά στην κορυφή της Δύσης τη στιγμή που έχασαν οι Νάγκετς από τους Σανς.

Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets Full Game Highlights | Mar 27 | 2024 NBA Season

Φοβερή εμφάνιση ο Τζέιλεν Γκριν για τους Ρόκετς που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 37 πόντους και 10 ριμπάουντ ενώ σημαντική ήταν η συνεισφορά τόσο του Αμέν Τόμπσον με 25 πόντους και 15 ριμπάουντ όσο και του Τζαμπάρι Σμιθ με 16 πόντους. Για τους Θάντερ που αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ ξεχώρισε ο Τζος Γκίντι με 31 πόντους καθώς και ο Τζαλίν Γουίλιαμς με 23 πόντους και 10 ασίστ.


Σε ματς-θρίλερ οι Κλίπερς νίκησαν τους Σίξερς πους... φωνάζουν για τη διαιτησία

Με το ροζ φύλλο αγώνα έφυγαν από την Φιλαδέλφεια οι Κλίπερς σε ματς που τα είχε... όλα. Σ' ένα πραγματικό ντέρμπι, η ομάδα του Λος Άντζελες επέστρεψε από το -15 και "λύγισε" με 107-108 τους χωρίς Έμπιντ- Σίξερς χάρη σε γκολ-φάουλ του Κουάι Λέοναρντ στο φινάλε. Παράπονα για τη διαιτησία από τους γηπεδούχους που "φωνάζουν" για φάουλ του Πολ Τζορτζ στον Κέλι Ούμπρε στην τελευταία φάση, με τους διαιτητές να παραδέχονται το λάθος τους μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

LA Clippers vs Philadelphia 76ers Full Game Highlights | Mar 27 | 2024 NBA Season


Ο κακός... χαμός έγινε μετά το τελευταίο σφύριγμα όταν και ο προπονητής των Σίξερς μπήκε φουριόζος στο παρκέ εκφράζοντας με έντονο τρόπο τα πραάπονα του προς τους διαιτητές. Φυσικά, αν και οι διαιτητές παραδέχτηκαν τολάθος τους δεν άλλαξε η έκβαση του αγώνα που βρήκε νικητές τους Κλίπερς οι οποίοι παρέμειναν στην 4η θέση της Δύσης είχαν ως κορυφαίο τον Τροτζ με 22 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τους Σίξερς που υποχώρησαν στην 8η θέση της Ανατολής, ξεχώρισε ο Ταϊρίς Μάξι με 26 πόντους και οι Ούμπρε και Μπάντι Χιλντ με 17 πόντους.


Νίκες για Σπερς, Τίμπεργουλβς, Χόρνετς, Νικς, Μπουλς, Χοκς και Νετς

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Βικτόρ Γουεμπανιαμά και Ντέβιν Βάσελ οι Σπερς πέρασαν νικηφόρα από την Γιούτα, επικρατώντας με 111-118 των Τζαζ. Οι Τίμπεργουλβς έκαναν το καθήκον τους κόντρα στους Πίστονς και με 106-91 βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 50-22 και συνεχίζουν το... κυνήγι για την 1η θέση της Δύσης ενώ ισοβαθμούν με τους Θάντερ στην δεύτερη θέση. Οι Χόρνετς επιβλήθηκαν με 118-111 των Καβαλίερς και τους... έστειλαν στην 4η θέση της Ανατολής, με 7 παίκτες των νικητών να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων.

Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons Full Game Highlights | Mar 27 | 2024 NBA Season


Οι
Νικς με show του ΜακΜπράιντ "ισοπέδωσαν" με 101-145 τους Ράπτορς στο Τορόντο. Οι Σικάγο Μπουλς ήταν καταιγιστικοί κόντρα στους Πέισερς τους οποίους "ισοπέδωσαν" με 125-99 και παρέμειναν στην 9η θέση της Ανατολής.Οι Χοκς δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Μπλέιζερς των οποίων επικράτησαν με 120-106 στο Πόρτλαντ και παρέμειναν στην 10η θέση της Ανατολής. Σε συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, οι Μπρούκλιν Νετς κέρδισαν με 119-122 τους Γουίζαρντς στην Ουάσινγκτον με κορυφαίο τον Καμ Τόμας με 38 πόντους.

Brooklyn Nets vs Washington Wizards Full Game Highlights | Mar 27 | 2024 NBA Season