Ήταν η βραδιά των... προσώπων στο NBA! Όλες οι ομάδες είχαν έναν πρωταγωνιστή που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη. Ο "Βασιλιάς" ΛεΜπρόν Τζέιμς επέστρεψε και έκανε ο,τι ήθελε κόντρα στους Γκρίζλις οδηγώντας τους Λέικερς σε νίκη με προσωπικό του triple-double. Ο Στεφ Κάρι "μίλησε" στα κρίσιμα και με μεγάλα σουτ "καθάρισε" την υπόθεση νίκη για τους Γουόριορς κόντρα στους Μάτζικ ενώ με 30αρα του Κέβιν Ντουράντ οι Σανς "λύγισαν" τους Νάγκετς οι οποίοι παρέμειναν στην κορυφή της Δύσης μετά την ήττα των Θάντερ από τους Ρόκετς.


NBA: Triple-double Λεμπρόν, "φωτιά" τα τρίποντα και νίκη των Λέικερς επί των Γκρίζλις

Μετά την απουσία του από τον αγώνα με τους Μπακς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς όχι απλώς έκανε αισθητή την επιστροφή του αλλά απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί τον λένε "Βασιλιά" του NBA με φοβερό triple-double που... υπέγραψε λίγο πολύ την εμφατική νίκη των Λέικερς επί των Γκρίζλις με 124-136. Στην 9η θέση της Δύσης παρέμεινε η ομάδα του Λος Άντζελες. Στην 13η θέση της Δύσης η ομάδα του Μέμφις.

Los Angeles Lakers vs Memphis Grizzlies Full Game Highlights | March 27, 2024 | FreeDawkins


Ο αγώνες ήταν... βούτρο στο ψωμί για τους Λέικερς που έφτασαν να προηγούνται μέχρι και στο +27 και έβαλανα πό νωρίς τις βάσεις για νίκη. Μπορεί να μην είχαν στη διάθεση τους τον Άντονι Ντέιβις που έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων, είχαν όμως τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που σημείωσε triple-double με 23 πόντους, 14 ριμπάουντ και 12 ασίστ ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο "καυτός" Ρούι Χατσιμούρα με 32 πόντους με 7/8 τρίποντα και 10 ριμπάουντ. Για τους Γκρίζλις, ξεχώρισε ο Ντέσμοντ Μπέιν με 26 πόντους και 16 ασίστ καθώς και ο Τζέιλ ΛαΡάβια με 25 πόντους.


Έκανε τη... δουλειά ο Κάρι για τους Γουόριορς κόντρα στους Μάτζικ

Ο Στεφ Κάρι μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ο... άνθρωπος του αγώνα μεταξύ των Γουόριορς και των Μάτζικ στο Ορλάντο. Με μεγάλα καλάθια σε κρίσιμα σημεία στο φινάλε, οδήγησε τους "πολεμιστές" σε επικράτηση με 101-93 τη στιγμή που η ομάδα του παρέμεινε στην 10η θέση της Δύσης. Αποβλήθηκε ο Ντέιμοντ Γκριν στο 4ο λεπτό με διπλή τεχνική ποινή. Στην πέμπτη θέση της Ανατολής παρέμειναν οι Μάτζικ.

Golden State Warriors vs Orlando Magic Full Game Highlights | March 27, 2024 | FreeDawkins


Μπορεί ο Άντριου Γουίγκινς να ήταν ο πρώτος σκόρερ με 23 πόντους βάζοντας τους 13 στην τέταρτη περίοδο ωστόσο ο Κάρι ήταν αυτός που "καθάρισε" την υπόθεση νίκη με δυο εκπληκτικά σουτ στο φινάλε ενώ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 17 πόντους (6/18 σουτ) και 10 ασίστ. Για τους Μάτζικ, κορυφαίος ήταν ο Κόουλ Άντονι είχε 26 πόντους ενώ "πάλεψε" και ο Πάολο Μπανκέρο που σημείωσε15 πόντους.

"Λύγισαν" τους Νάγκετς με 30αρα του κυρίαρχου Ντουράντ οι Σανς

Τεράστια νίκη πήραν κόντρα στους πρωτοπόρους Νάγκετς οι Σανς! Με κατάθεση ψυχής, χωρίς τον Μάρεϊ αλλά με... ηγέτη Ντουράντ οι "ήλιοι" που βρίσκονται στο... κυνήγι της έκτης θέσης επικράτησαν με 104-97 στο Ντένβερ και ανέβηκαν στην έβδομη θέση της Δύσης. Η... παρέα του Γιόκιτς παρέμεινε στην κορυφή της Δύσης καθώς οι Θάντερ ηττήθηκαν από τους Ρόκετς.

Denver Nuggets vs Phoenix Suns Full Game Highlights | Mar 27 | 2024 NBA Season


Ο Κέβιν Ντουράντ ήμε μεγάλη και ηγετική εμφάνιση σημείωσε 30 πόντους, κατέβασε 15 ριμπάουντ και είχε 5 κοψίματα όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης ενώ πολλές λύσεις πρόσφερε και ο Ντέβιν Μπούκερ με 17 πόντους (αλλά 5/17 σουτ). Για τους Νάγκετς, ξεχώρισε ο συνήθης ύποπτος Νίκολα Γιόκιτς με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ και 10 ασίστ ενώ Άαρον Γκόρντον και Μάικλ Πόρτερ είχαν από 18 πόντους.