Τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Euroleague, οι 18 ομάδες "μονομαχούν" η καθεμία για διαφορετικούς λόγους. Ο Ολυμπιακός... ρίχνεται στην μάχη με την Παρτίζαν, με αμφότερες τις ομάδες να έχει το παιχνίδι χαρακτήρα... τελικού. Οι "ερυθρόλευκοι"... καίγονται για τη νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs τη στιγμή που οι Σέρβοι έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη για τη δεκάδα και την είσοδο τους στα play-in.

"Τελικός" μεταξύ Ολυμπιακού και Παρτίζαν στην Euroleague

Ο Ολυμπιακός διασταυρώνει τα ξίφη του με την Παρτίζαν στην "Stark Arena" για την 32η αγωνιστική της Euroleague, ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα τελικού και για τις δυο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Οι Πειραιώτες που είναι στο 19-12 θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την τετράδα αλλά και να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Από την άλλη, οι Σέρβοι που είναι στο 14-17 "καίγονται" για τη νίκη με στόχο τη δεκάδα και την συμμετοχή τους στα play-in.

Οι "ερυθρόλευκοι" ταξίδεψαν στο Βελιγράδι χωρίς τον Φίλιπ Πετρούσεφ, Μιχάλη Λούντζη και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ενώ κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Τόμας Γουόκαπ. Η Παρτίζαν όπως όλα δείχνουν θα έχει να διαχειριστεί μια πολύ σημαντική απουσία που είναι αυτή του Ζακ ΛεΝτέι. Στην Euroleague, ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εντός έδρας νίκη (80-64) επί της Βιλερμπάν ενώ οι Σέρβοι προέρχονται από ήττα (88-76) από την Ρεάλ Μαδρίτης. Αμφότεροι κέρδισαν στα ματς των εγχώριων πρωταθλημάτων τους.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

19:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 Μαϊάμι

20:00 Novasports Start Ζάλγκιρις Κάουνας – Αρμάνι Μιλάνο EuroLeague

21:30 Novasports 5HD Μπασκόνια – Αναντολού Εφές EuroLeague

21:30 Novasports Prime Παρτίζαν – Ολυμπιακός EuroLeague

22:00 Novasports 2HD Βιλερμπάν – Μονακό EuroLeague