Και στο τέλος... χαμογέλασαν οι ΗΠΑ! Στον μεγάλο τελικό του Concacaf Nations League που διεξήχθη στο Τέξας, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής θριάμβευσαν κόντρα στο Μεξικό του Ορμπελίν Πινέδα επικρατώντας με 2-0 ενώ κατέκτησαν για τρίτη διαδοχική φορά το τρόπαιο. Συνεχίζουν το αρνητικό σερί τους οι "σομπρέρος" κόντρα στους Αμερικάνους καθώς από τον Σεπτέμβριο του 2019 μετρούν 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.



Οι ΗΠΑ υπέταξαν το Μεξικό του Πινέδα και κατέκτησαν το Concacaf Nations League!

Η Αμερική ήταν ανώτερη καθ 'ολη τη διάρκεια κόντρα στο Μεξικό το οποίο δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικό σε κανένα σημείο του αγώνα και με επιβλητική εμφάνιση νίκησε εύκολα 2-0 το οποίο και της χάρισε για τρίτη διαδοχική φορά το τρόπαιο. Ο Τάιλερ Άνταμς στην πρώτη του διεθνή εμφάνιση ως βασικός, άνοιξε λογαριασμό στο ματς στο 45' με φοβερό "κεραυνό" εκτός περιοχής ενώ στο 63ο λεπτό ο Τζιοβάνι Ρέινα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-0 "σφραγίζοντας" τον τίτλο για την ομάδα του ενώ πέτυχε παράλληλα το όγδοο γκολ του με το εθνόσημο.

USA vs Mexico 2-0 Highlights & Goals - Nations League FINAL 2024

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση στο 65ο λεπτό αντί του Σάντσες ωστόσο δεν κατάφερε να... σώσει την κατάσταση όντας το Μεξικό ήδη πίσω στο σκορ με 2-0, με το αρνητικό σερί των Μεξικάνων κόντρα στους Αμερικάνους να... συνεχίζεται.