Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνταντίνος Κουλιεράκης. Σαν να λέμε οι... σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες του "δικεφάλου του βορρά" κάνουν πράγματα και... θαύματα με την "ασπρόμαυρη" φανέλα τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο κάτι που όχι απλά δεν περνάει απαρατήρητο αλλά ήδη προσεκλύει και το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Οι δυο τους συνθέτουν ένα άχαστο δίδυμο στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με πολυδιάστατη προσφορά στον αγωνιστικό χώρο και στο στυλ παιχνιδιού του Ραζβά Λουτσέσκου. Η εντυπωσιακή πορεία του Δικεφάλου ως τα προημιτελικά του Europa Conference League οδήγησε την UEFA σ' ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τα νεαρά... αστέρια και next big things του ελληνικού ποδοσφαίρου στο οποίο και πρωταγωνιστούν κάνοντας αναδρομή από τον καιρό που βρίσκοταν στις ακαδημίες έως σήμερα.

Ξεχωριστό αφιέρωμα της UEFA για τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη του ΠΑΟΚ

Η UEFA προβάλλει το μοντέλο του ΠΑΟΚ με την ανάδειξη ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τις ακαδημίες, με τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να πρωταγωνιστούν και να κάνουν τον απολογισμό της πορείας τους από τις ακαδημίες έως σήμερα δηλώνοντας πως στόχος τους είναι να κυνηγάνε τίτλους με την ομάδα που μεγάλωσαν.

UECL Special: Konstantelias & Koulierakis - PAOK TV


"Το δίδυμο αυτό ήταν κομβικό στην εκπληκτική πορεία του ΠΑΟΚ στο Conference League. Οι εμπειρίες που αποκτήθηκαν από τις ακαδημίες, έχουν δώσει στους νεαρούς του ΠΑΟΚ μία γερή βάση για να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης", αναφέρει η UEFA.