Η λάμψη του βαρύτιμου τροπαίου του Euro 2024 "φώτισε" το μεσημέρι της Πέμπτης το χώρο του Ζαππείου σε ειδική εκδήλωση που διοργάμωσε η εταιρία Stoiximan και στην οποία έδωσαν το παρών σπουδαία ονόματα του ελληνικού αθλητισμού. Ανάμεσα τους και δύο θρύλοι: Ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Λάτρεις της "στρογγυλής θεάς" και οι δύο είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετή ώρα με τα μέλη του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού που βρίσκονταν επίσης στην εκδήλωση, με τον Λευτέρη Πετρούνια μάλιστα να εκφράζει το θαυμασμό του στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την επική ανατροπή των "ερυθρόλευκων" στον επαναληπτικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την αδιανόητη πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League. 

printezis_petrounias_euro_2024_olympiakos
petrounias_medilibar_euro_2024

"Η ιστορία κάτι χρωστά στον Εμπαπέ από το Μουντιάλ και θα του το δώσει στο Euro 2024"

Τόσο ο Γιώργος Πρίντεζης, όσο και ο Λευτέρης Πετρούνιας έδειξαν να ταυτίζονται απόλυτα στις εκτιμήσεις τους για την ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης το βράδυ της 14ης Ιουλίου στο Βερολίνο. Αμφότεροι υποστήριξαν ότι οι θεοί του ποδοσφαίρου κάτι χρωστάνε στην εθνική Γαλλίας μετά την ήττα-θρίλερ που υπέστη από την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ του Κατάρ και συμφώνησαν ότι οι "τρικολόρ" θα είναι οι θριαμβευτές του Euro 2024. Δείτε τα προγνωστικά των δύο σπουδαίων αστέρων του ελληνικού αθλητισμού στο parapolitika.gr: