Η Εθνική Ελλάδας ήταν εντυπωσιακή απέναντι στο Καζακστάν για να βάλει πέντε γκολ και να προκριθεί στον τελικό των μπαράζ του Nations League, όπου θα αντιμετωπίσει την Γεωργία.

Το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024 θα "παιχθεί" την Τρίτη στην Τιφλίδα. Εκεί η Εθνική Ελλάδας θα τα δώσει όλα κόντρα στην Γεωργία για να βρεθεί σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης μετά από 10 χρόνια.

Στο γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε μεγάλο...παιχνίδι και στα επίσημα. Εκεί όπου βρέθηκαν πολλοί σκάουτερς ευρωπαϊκών συλλόγων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει παίκτες που κάνουν γκελ, όπως ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο άσος του Παναθηναϊκού σκόραρε κιόλας.

Δεν ήταν μόνο αυτός που κέντρισε το ενδιαφέρον των Ρεν, Λανς, Μπολόνια, Φιορεντίνα, Μίλαν, Ίντερ, Σεβίλλη, Βαλένθια, Στουτγκάρδη, Φράιμπουργκ, Άιντραχτ, μεταξύ άλλων, που είχαν άνθρωπο τους στο παιχνίδι.

Εκείνος που εξέπληξε ευχάριστα ήταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο διεθνής δεξιός μπακ δεν είναι ταλέντο καθώς βρίσκεται στο 31ο έτος της ηλικίας του. Ωστόσο με την εμφάνιση που πραγματοποίησε μπήκε στο μπλοκάκι αρκετών ομάδων.

Τα σχόλια είχαν να κάνουν με την άνεση που έδειξε στο επιθετικό κομμάτι, αφού ήταν ιδιαίτερα δραστήριος. Βέβαια το Καζακστάν είναι αδύναμο σχετικά. Για τον λόγο αυτό θα είναι αρρκετοί αυτοί που θα τον παρακολουθήσουν κόντρα στην Γεωργία, όπου θα έχει αντίπαλο τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια.