Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών για τον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην πιστεύει στην κακοδαιμονία που έχει εγκατασταθεί από το ξεκίνημα της σεζόν στα αποδυτήρια του Σταδίου “Ειρήνης και Φιλίας”.

To νέο θύμα της ατυχίας ονομάζεται Φίλιπ Πετρούσεφ, με τον Σέρβο άσο να καλείται να μείνει στα πιτς στο φινάλε της regular season της Euroleague και να χάσει δεδομένα το κρίσιμα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι και ενδεχομένως και εκείνο με τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία.

Βέβαια, ο Σέρβος ψηλός στάθηκε ουσιαστικά… τυχερός στην ατυχία του γιατί το βράδυ της Πέμπτης ο τραυματισμός του στο γόνατο είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία στις τάξεις του Ολυμπιακού, κάτι που είχε φανεί και στις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τη Βιλερμπάν.

Ποια παιχνίδια του Ολυμπιακού χάνει ο Πετρούσεφ

Ο Πετρούσεφ θα χάσει σίγουρα τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας στην Πάτρα (24/2) για την Stoiximan Basket League, καθώς και τον εκτός έδρας αγώνα με την Παρτίζαν (28/3) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague.

Θα κάνει όμως αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (4/4) στο Βελιγράδι για την 33η αγωνιστική της EuroLeague, αλλά και εκείνο της 34ης (12/4) με τη Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ, σε ένα ματς που έχει ήδη ανακοινωθεί Sold Out.

Πως θα καλύψει το κενό του Πετρούσεφ ο Μπαρτζώκας; Ενδεχομένως να επανέλθει στο ροτέισον ο Λιουκ Σίκμα, ή να μεταφερθεί ξανά στο “4” ο Κώστας Παπανικολάου με τον Ίγκνας Μπραζντέικις να αγωνίζεται περισσότερο στην θέση του σμολ φόργουορντ.