Το τρόπαιο που πρόκειται να σηκώσει η... επιζώσα εθνική ομάδα του Euro 2024 έφτασε στην Αθήνα και πέρασε από το Ζάππειο, όπου και έδωσε το "παρών" ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, ανήμερα, μάλιστα, του μπαράζ της Ελλάδας με το Καζακστάν στην "OPAP Arena". 

Ελλάδα-Καζακστάν: "Εύχομαι να βρεθούμε στον ίδιο όμιλο του Euro 2024"

Ο Τερίμ αποκάλυψε, το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Μαρτίου, ότι ήταν σχολιαστής πριν 20 χρόνια, στο Euro 2004 που έγινε στην Πορτογαλία, και είδε εκ του σύνεγγυς τον Θοδωρή Ζαγοράκη να σηκώνει το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης. Ευχήθηκε επιτυχία στην Ελλάδα, ενόψει του παιχνιδιού με το Καζακστάν, ενώ τόνισε ότι θα δώσει το "παρών" στην "OPAP Arena". 

Ευχήθηκε, μάλιστα, Ελλάδα και Τουρκία να βρεθούν στον ίδιο όμιλο στο Euro 2024. 

O Τερίμ δήλωσε: "Είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ, μαζί σας. Είναι αδύνατον να μην χαμογελάσει κάποιος βλέποντας ένα τέτοιο τρόπαιο. Ξέρω πολύ καλά ότι η Ελλάδα έχει κατακτήσει αυτό το Κύπελλο. Ήμουν εκεί σχολιαστής. Φυσικά το να παίρνει μία ομάδα το τρόπαιο, είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Σήμερα θα πάω κι εγώ στο παιχνίδι. Εύχομαι καλή επιτυχία στην εθνική Ελλάδας. Εύχομαι να βρεθούμε στον ίδιο όμιλο του Euro

Φυσικά η Ελλάδα θα παίξει στα playoffs. Βλέποντας και τις άλλες ομάδες, είναι η πιο δυνατή ανάμεσα στις άλλες. Θα το θέλαμε κι εύχομαι πραγματικά να είμαστε στον ίδιο όμιλο. Το πιστεύω ότι θα το πετύχουν".