Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται να μπει σε μια νέα εποχή και να γυρίσει στα μεγάλα σαλόνια, εκεί όπου η απουσία του είναι μεγάλη τα τελευταία χρόνια.

Είναι μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Ελλάδας με πολλές επιτυχίες. Ωστόσο ο Πανιώνιος πέρασε στην... ανυποληψία τα τελευταία χρόνια, ωστόσο είναι έτοιμος να αναγεννηθεί. Το πρώτο βήμα έχει να κάνει με την άνοδο του στην Super League 2. Τα πηγαίνει εξαιρετικά στον όμιλο του στην Γ' Εθνική κι εκείνο που απομένει είναι η μαθηματική επιβεβαίωση της ανόδου.

Τώρα είναι κοντά στο να γίνει και ισχυρός οικονομικά με στόχο να γυρίσει και στη Super League 1. Στην Γ.Σ. του Ερασιτέχνη που έγινε στο κλειστό, «Ανδρέας Βαρίκας», έδωσε το παρών και ο ιδιοκτήτης της ψηφιακής εταιρείας, InDigita, Κώστας Ρούπτσος.

Είναι αυτός που έχει εκφράσει την έντονη επιθυμία να αναλάβει τα ηνία. Είναι εκείνος που, μεταξύ άλλων, εισηγήθηκε και επιμελήθηκε στην οργάνωση του gov.gr, ενώ γνωρίζει και τον χώρο του ποδοσφαίρου έχοντας διατελέσει προπονητής στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στον Κένταυρο Βριλησσίων.

Ο Κώστας Ρούπτσος αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του και το θέμα των χρεών του κλαμπ, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος είναι να δείξει ο «ιστορικός» ανταγωνιστικό πρόσωπο στη Super League 2 τη νέα σεζόν.

Ο δε πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θοδωρής Ντάντος, ανέφερε ότι οι επαφές με τον επιχειρηματία έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου έναν χρόνο. Όλα δείχνουν πως οι εμπλεκόμενες πλευρές θα δώσουν τα χέρια.