Τα playouts της Super League ξεκίνησαν και επίσημα, με την 1η αγωνιστική να ολοκληρώνεται και να διαμορφώνει νέα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα. Μεγάλοι κερδισμένοι τη πρεμιέρας ήταν ο Παναιτωλικός και ο Βόλος αφού αμφότεροι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στους αγώνες τους και να ανέβουν βαθμολογικά. "Βυθίστηκε" κι άλλο ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η βαθμολογία των playouts της Super League με κερδισμένους τους Παναιτωλικό και Βόλο

Ο Βόλος μετά το σπουδαίο διπλό και νίκη-ανάσα (0-2) επί του Αστέρα στην Τρίπολη, ανέβηκε στους 22 βαθμούς στην βαθμολογία ενώ η "λευκή" ισοπαλία της Κηφισιάς με τον ΟΦΗ κρατά την ομάδα της Μαγνησίας στην προτελευταία θέση καθώς η ομάδα των βορείων προαστίων υπερέχει στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Ο Παναιτωλικός μετά το τρίποντο (3-0) που πήρε κόντρα στον Πανσερραϊκό ανέβηκε στουε 23 βαθμούς ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την 'πικρή" ήττα (3-2) από το Ατρόμητο στο Περιστέρι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και με το... μαχαίρι στα δόντια.


vathmologia-playouts

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας των playouts

Αστέρας - Βόλος  0-2
Κηφισιά - ΟΦΗ 0-0
Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 
Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός 3-0


Κριτήρια ισοβαθμίας

1. Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

2. Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playouts αθροιστικά).

3. Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playouts αθροιστικά).


Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής

Σάββατο 30 Μαρτίου

15:00 Πανσερραϊκός - Αστέρας
17:30 Βόλος - Κηφισιά
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός
20:00 ΟΦΗ - Ατρόμητος