Μετά τις επικές προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League, μία από τις all classic νύχτες του ελληνικού ποδοσφαίρου, η Super League ήταν δεδομένο ότι θα είχε δουλειά. Η λίγκα, πάντως, απλοποίησε κατά πολύ τα πράγματα και το Δ.Σ. της αποφάσισε, ύστερα από κοινό αίτημα των δύο συλλόγων, ότι το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στην Τούμπα, που ήταν προγραμματισμένο για τις 14 Απριλίου, αναβάλλεται. 

Super League: Τι άλλο μπορεί να... καθυστερήσουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχουν τον χρόνο τους προκειμένου να προετοιμαστούν για τις ιστορικές νύχτες τους, αφού στις 11 του ίδιου μήνα θα έχουν προηγηθεί οι πρώτοι προημιτελικοί με Φενερμπαχτσέ στο Φάληρο και Μπριζ στο Μπριζ αντιστοίχως, ενώ στις 18 είναι οι ρεβάνς σε Κωνσταντινούπολη και Θεσσαλονίκη. Οι δύο ομάδες μάλιστα, θα παίξουν κολλητά μεταξύ τους μετά τους προημιτελικούς, αφού το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των playoffs στο «Γ. Καραϊσκάκης» πρόκειται να γίνει στις 21 Απριλίου. 

Πάντως, μετά την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των playoffs αυτήν την Κυριακή, 17 Μαρτίου, προκειμένου να προετοιμαστεί η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τον ημιτελικό των μπαράζ που οδηγούν στο Euro 2024, δηλαδή το παιχνίδι με το Καζακστάν την προσεχή Πέμπτη, 21 Μαρτίου, στην "OPAP Arena" (21:45), η λίγκα θα πρέπει να βρει ημερομηνίες. Πάντως, αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι το μόνο που θα αποτελεί βραχνά. Αν οι "ερυθρόλευκοι" και ο "δικέφαλος του Βορρά" προκριθούν στα ημιτελικά, με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να αντιμετωπίζει στις 2 και τις 9 Μαΐου τον νικητή του Άστον Βίλα-Λιλ και εκείνη του Ραζβάν Λουτσέσκου τον επικρατούντα του ζευγαριού Βικτόρια Πλζεν-Φιορεντίνα.

Η 9η αγωνιστική των playoffs είναι προγραμματισμένη για την 1η Μαΐου. Τότε ο Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό, οπότε αυτονοήτως τα δύο παιχνίδια πάνε για... φούντο. Ύστερα έρχεται η Κυριακή του Πάσχα, στις 5 Μαΐου, που δεν θα γίνουν παιχνίδια, ενώ η τελευταία αγωνιστική πρόκειται να γίνει στις 11 του ίδιου μήνα.