Τι κι αν η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε από την Αθήνα στις 5 τα ξημερώματα; Τι κι αν η Παρασκευή είναι εργάσιμη μέρα;

Χωρίς καν… να κλείσουν μάτι από την υπερένταση, εκατοντάδες φίλοι της πειραϊκής ομάδας περίμεναν καρτερικά στην αίθουσα αφίξεων του “Ελευθέριος Βενιζέλος” τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού και κυρίως τον Χοσέ Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του που το βράδυ της Πέμπτης έγραψαν ιστορία στο μικρό γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα και οδήγησαν τους "ερυθρόλευκους" στους "8" του Europa Conference League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czu1a8ihqqy9)

"Είμαστε άρρωστοι με τον Ολυμπιακό"

Ήταν ίσως η πρώτη φορά που το σύνθημα “δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό, είμαστε άρρωστοι με τον Ολυμπιακό”… ταίριαζε τόσο γάντι σε μια υποδοχή αποστολής του Ολυμπιακού από το εξωτερικό, ύστερα από μια σπουδαία νίκη σε διεθνή αναμέτρηση.

Γιατί αυτό το 1-6 επί της Μακάμπι που σφράγισε την παρουσία των Πειραιωτών σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης ύστερα από 25 ολόκληρα χρόνια… ξεπερνά τα όρια της ποδοσφαιρικής λογικής. Και μοιραία οι εκδηλώσεις λατρείας των φίλων του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο άγγιζαν τα όρια της… απόλυτης τρέλας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czu1fds97prt)

"Φέρτε μας το Ευρωπαϊκό" και χαλασμός κόσμου για τους "ήρωες" του Ολυμπιακού

Μόλις οι “ήρωες του Βελιγραδίου” έκαναν την εμφάνισή τους στον χώρο επικράτησε… σεισμός! Με τον “στρατηγό” της ανεπανάληπτης πρόκρισης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, να βρίσκεται στο επίκεντρο των πανηγυρισμών, ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες του Ολυμπιακού “πνίγηκαν” στις αγκαλιές του πλήθους που τους ζητούσε να “φέρουν το ευρωπαϊκό στον Πειραιά”. Και ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει;

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czu2bz1j2m89)

Όταν έχεις δει την αγαπημένη σου ομάδα να γράφει με τόσο εκκωφαντικό τρόπο ιστορία πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης, τότε όχι μόνο δικαιούσαι να ονειρεύεσαι, αλλά δικαιούσαι να πιστεύεις ότι διαθέτεις ως ομάδα τη νοοτροπία και την προσωπικότητα για να κάνεις τα πιο τρελά σου όνειρα πραγματικότητα!