Ήταν μια νίκη που τη χρειάζονταν και οι δύο όμως αυτός που βαθμολογικά τη χρειαζόταν... ένα κλικ περισσότερο πήρε εν τέλει το θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός ήταν ο θριαμβευτής του ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της Euroleague απέναντι στον Παναθηναϊκό και πλέον κοιτάζει με αξιώσεις την πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των Playoffs.

Μετά την κόρνα της λήξης στο ΣΕΦ επικράτησε πανζουρλισμός με τους προέδρους της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να κατεβαίνουν στο παρκέ και να πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη μπροστά στον κόσμο της ομάδας, παρέα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον αρχηγό, Κώστα Παπανικολάου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να πάει και στο πλευρό του Παναγιώτη Γιαννάκη με τον οποίο είχαν έναν ιδιαίτερα εγκάρδιο εναγκαλισμό.

Εικόνες που απέβαλλαν την όλη πίεση που πάντα υπάρχει σε ένα ντέρμπι, πόσο μάλλον όταν και το βαθμολογικό διακύβευμα είναι τόσο καθοριστικό. Αυτή η νίκη ανεβάζει στα "ουράνια" τον Ολυμπιακό που για ακόμη μια σεζόν κοιτάζει να φτάσει σε όλες τις διοργανώσεις που μετέχει, μέχρι τέλους!

pap_aggelopoulos_bartzokas
wright_giorgos_aggelopoulos
aggelopouloi
papanikolaou_giannakis