Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει τονίσει ότι ο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος συμπαίκτης που είχε ποτέ, στη Ρεάλ Μαδρίτης, και ο Βραζιλιάνος φορ, το άλλοτε "φαινόμενο" του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έχει ανταποδώσει παρομοίως, ως εκ τούτου η παρομοίωση του Τζουντ Μπέλιγχαμ με το μαγευτικό Γάλλο έχει ένα ειδικό βάρος, τη στιγμή που ο 47χρονος θεωρεί ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα γράψει Ιστορία στους "μερένχες". 

Ρεάλ Μαδρίτης: "Ο Εμπαπέ θα πάρει Χρυσή Μπάλα" 

Στον Ρονάλντο, που είναι ο πρόεδρος της Βαγιαδολίδ, ομάδας που είναι πέμπτη, αλλά με μόλις δύο βαθμούς διαφορά από την πρώτη και τη δεύτερη, στη βαθμολογία της Segunda Division (ανεβαίνουν οι δύο πρώτες), έγινε η ερώτηση για το τι θα κατορθώσει ο Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Βραζιλιάνο να μη βιάζεται να τον ντύσει στα λευκά. 

"Πρέπει να περιμένουν να γίνει επίσημο. Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι όχι, αλλά γίνεται λόγος για την παρουσία του στην Παρί. Στη Μαδρίτη όλοι είναι ενθουσιασμένοι με τον Εμπαπέ. Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για εκείνον και αν πάει στη Ρεάλ θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα" προέβλεψε το "φαινόμενο" που μίλησε για τα πλεονεκτήματα που θα του παρέχει η Ρεάλ: "Σίγουρα στη Μαδρίτη θα έχει μια ομάδα που θα τον υποστηρίζει στις αποφάσεις του, εντός κι εκτός γηπέδου. Θα τον προστατεύσουν. Αλλά νομίζω είχε μια πολύ καλή περίοδο στην Παρί".

Ρεάλ Μαδρίτης: "Ο Μπέλιγχαμ μου θυμίζει λίγο τον Ζιντάν" 

Όταν ο Ζιντάν πήγε στη Μαδρίτη, το καλοκαίρι του 2001, η φανέλα με το νούμερο 10 είχε καταληφθεί από τον Λουίς Φίγκο, με τον κουλ Γάλλο να παίρνει το 5. Πέρασαν 22 χρόνια και το ίδιο έκανε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, αφού η θρυλική φυσιογνωμία με το ονοματεπώνυμο Λούκα Μόντριτς φοράει το 10. Δεν είναι απίθανο ο 20χρονος Άγγλος να έχει για πρότυπο έναν από τους κορυφαίους Γάλλους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, πάντως ο Ρονάλντο, είτε από σύμπτωση είτε πιθανολογώντας ότι αυτό θα άρεσε στον Μπέλιγχαμ, τον παρομοίασε με τον Ζιντάν. 

Χαρακτηριστικά είπε: "Μου αρέσει έτσι όπως παίζει ο Μπέλιγχαμ. Λατρεύω να τον βλέπω να αγωνίζεται και να τα πηγαίνει περίφημα στη Ρεάλ, σκοράροντας σχεδόν σε κάθε ματς. Πάντα πάει μπροστά. Έβλεπα κάποια παιχνίδια στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και τον παρατηρούσα. Έμεινα έκπληκτος από την ποιότητά του. Η ταχύτητα με την οποία τρέχει προς την αντίπαλη περιοχή, μπορείς να δεις ότι θέλει να σκοράρει συνέχεια. Μου θυμίζει λίγο τον Ζιντάν λόγω της ποιότητάς του".