Το parapolitika.gr έφερε... γούρι στον Θοδωρή Δέδε, ο οποίος περίπου δύο μήνες μετά τη συνέντευξή του, βρήκε την καλύτερη μέχρι την επόμενη δουλειά της καριέρας του, αφού αναλαμβάνει μία ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί στην Bundesliga Γυναικών,, δηλαδή τη Χόφενχαϊμ. 

Νέο ξεκίνημα, λοιπόν, για τον Έλληνα προπονητή, που είναι έτοιμος να γράψει νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα στην Bundesliga. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε με κάθε επισημότητα τα ηνία της ομάδας Γυναικών της Χόφενχαϊμ στην οποία θα καθίσει στον πάγκο τον ερχόμενο Ιούνιο ενώ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για τα επόμενα δυο χρόνια.

Νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας της Χόφενχαϊμ στην Bundesliga ο Θοδωρής Δέδες

Με τον καλύτερο τρόπο εξαργυρώνει την καλή του δουλειά ο Θοδωρής Δέδες, με τον Έλληνα προπονητή να ανακοινώνεται με κάθε επισημότητα από την γυναικεία ομάδα της Χόφενχαϊμ με διετές συμβόλαιο ενώ θα αναλάβει τον σύλλογο από τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο 34χρονος τεχνικός είναι τη δεδομένη στιγμή προπονητής της Μάνχαϊμ που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Bundesliga ενώ από το νέο πρωτάθλημα θα βρίσκεται στα γήπεδα της πρώτης κατηγορίας των γυναικών.


Ο Δέδες ανέλαβε τη γυναικεία ομάδα της Μάνχαϊμ το καλοκαίρι του 2022 ενώ νωρίτερα ήταν προπονητής στη γυναικεία ομάδα της Μέπεν την οποία και οδήγησε δυο φορές σε άνοδο στην Bundesliga. H Χόφενχαϊμ βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο τις Μπάγερν Μονάχου και Βόλφσμπουργκ.


"Τα τελευταία δύο χρόνια μπόρεσα να αποκτήσω περαιτέρω εμπειρία ως βοηθός προπονητή στη Μανχάιμ με διάφορους προπονητές, κάτι που με βοήθησε να εξελιχθώ περισσότερο. Είχα πάντα την επιθυμία να δουλέψω ξανά ως head coach. Οι συζητήσεις με τους Ralf Zwanziger και Stephan Lerch σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της Χόφενχαϊμ με έπεισαν από την αρχή. Είμαι ευγνώμων και με μεγάλο κίνητρο που μπορώ να προπονήσω έναν τόσο διάσημο σύλλογο όπως η TSG στη γυναικεία Μπουντεσλίγκα", δήλωσε ο Δέδες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Χόφενχαϊμ.