Ο Ογκνιέν Οζεγκόβιτς είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Σχεδόν κάθε χρόνο αλλάζει και ομάδα με το παλμαρέ του να εχει καταγράψει πολλές μετακινήσεις.

Ο ίδιος είναι συνηθισμένος σε όλο αυτό γι΄αυτό και υπογράφει μικρά συμβόλαια. Κάτι που έκανε και με την Κηφισιά, με την οποία υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς καθώς η νεοφώτιστη ομάδα ήξερε πως θα δυσκολευτεί για να μείνει στην κατηγορία.

Ο 29χρονος άσος είναι το μεγαλύτερο όπλο της καθώς έχει βάλει 12 γκολ. Τρομερός αριθμός για μια ομάδα που δεν έχει την ίδια δυναμική με αυτές που είναι στην πρώτη 6άδα και ούτε τους κατάλληλους παίκτες για να τον "τροφοδοτούν" με ασίστ.

Κατά συνέπεια το να έχει βάλει 12 γκολ με μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της κι έχει πολλές αδυναμίες του δίνει πολλά παράσημα.

Για τον λόγο αυτό ο Οζεγκόβιτς έχει μπει στο μικροσκόπιο δύο ομάδων της Super League. Ρώτησαν για να μάθουν τις προθέσεις του. Με βάση τα σενάρια που κυκλοφορούν στην πιάτσα των μάνατζερ η μία είναι ο Ατρόμητος και η άλλη ο Αστέρας Τρίπολης!

Πάντως δεν είναι τίποτα δεδομένο για τον Οζεγκόβιτς αναφορικά με την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Καθώς θέλει πρώτα να ολοκληρωθεί η σεζόν με την Κηφισιά και μετά θα πάρει τις αποφάσεις του.