Λίγο καλύτερο από... ντοκιμαντέρ που εστιάζει στο πρόσωπο ενός ανθρώπου για 95 λεπτά ήταν το δεύτερο ματς της φάσης των "16" του Champions League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Κοπεγχάγης στο "Etihad", όπου οι γηπεδούχοι νίκησαν με το ίδιο σκορ που επικράτησαν στο πρώτο ματς, 3-1, και προκρίθηκαν περπατητά στους προημιτελικούς. Η Σίτι έχει μπροστά της το παιχνίδι της... χρονιάς για την Premier League, στο "Άνφιλντ" απέναντι στη Λίβερπουλ, στις 17:45 την Κυριακή 10 Μαρτίου, έτσι στα... τεταρτημόρια ενέργειας που δαπάνησε σε αυτό το ματς, με τους Δανούς, δεν υπήρχε περίσσευμα. 

Μάντσεστερ Σίτι-Κοπεγχάγη: Με πρωταγωνιστή τον Άλβαρες

Αν υπήρχε, εν πάση περιπτώσει, οποιαδήποτε αμφιβολία για το ποιος θα προκρινόταν, αυτή εγκαταλείφθηκε στο 5', όταν, από κόρνερ του Χούλιαν Άλβαρες, ο Μανουέλ Ακάντζι έβαλε ένα θαυμάσιο γκολ με πλασέ για το 1-0. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czmy0rgas2f5)



Ο Άλβαρες σκόραρε στο 9', όταν ο Πολωνός τερματοφύλακας της Κοπεγχάγης, Πολωνός Καμίλ Γκραμπάρα, τα έκανε... ρόιδο σε ένα σουτ που έπρεπε να μπλοκάρει εύκολα, αφού η μπάλα τού έφυγε από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα του. Εϊχε προηγηθεί η εκτέλεση κόρνερ του ίδιου του Αργεντινού και την κεφαλιά του Ρόδρι στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Κοπεγχάγης. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czmyaq8aiybl)



Η Κοπεγχάγη δεν παράτησε την υπόληψή της και επιτέθηκε όταν η Σίτι την άφησε, στο διάστημα που βρήκε το γκολ και στο πρώτο ματς. Έτσι επήλθε, στο 29', η μείωση του σκορ με τον Μοχάμεντ Ελιονούσι που κουβάλησε την μπάλα στο τρανζίσιον, έπαιξε το 1-2 με τον Όρι Όσκαρσον, ο οποίος του έκανε την πάσα με τακουνάκι και πλάσαρε. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czmyaq8aiybl)



Η Σίτι έκλεισε το σκορ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, όταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ πήρε την μπάλα από τον Ρόδρι, χόρεψε στην άμυνα και χρεώθηκε το 41ο γκολ του στο Champions League

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czmz1ijr780h)



Το δεύτερο ημίχρονο απλώς... πέρασε μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, που ο Ρίκο Λιούις σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Η είσοδος του 18χρονου Τζέικομπ Ράιτ στο παιχνίδι, στο 88' στη θέση του Χάαλαντ, έφερε το ζεστό χειροκρότημα από τους φίλους των "πολιτών". Πάντως, το στατιστικό με τα εννιά διαδοχικά ματς της Σίτι στο Champions League με τρία συν γκολ είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από το ίδιο το παιχνίδι, αφού έγινε η πρώτη ομάδα που τα καταφέρνει.