Το Champions League είναι ξανά στο επίκεντρο μετά από μια εβδομάδα παύσης αφού ξεκινάει η σειρά των αγώνων ρεβάνς για την φάση των "16". Στο Σαν Σεμπαστιάν της χώρας των Βάσκων θα διεξαχθεί απόψε το Ρεάλ Σοσιεδάδ - Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο υπήρξε μια εξέλιξη που μετέτρεψε την αναμέτρηση σε υψηλού κινδύνου.

Πιο συγκεκριμένα οι ισπανικές αρχές ενήργησαν γρήγορα καικ απέτρεψαν... ραντεβού των οπαδών των δύο ομάδων για επεισόδια στο Σαν Σεμπαστιάν. Η ισπανική ιστοσελίδα «Noticias de Gipuzkoa» ανέφερε πως χάρη την παρέμβαση των αρχών είναι πιθανό να απετράπη μία σύγκρουση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Μέλη της τοπικής αστυνομίας ερεύνησαν γύρω στα 20 οχήματα και προχώρησαν στην κατάσχεση αρκετών απαγορευμένων αντικειμένων, μέχρι και όπλων.

Συνολικά κατέσχεσαν 15 μπαστούνια γκολφ, μια μεταλλική ράβδο, τρία τσεκούρια, δύο ζεύγη ορειχάλκινες αρθρώσεις, ένα μαχαίρι, δύο μαχαίρια τσέπης, μία επεκτεινόμενη ράβδο, πολλά κατσαβίδια, ένα σφυρί, φωτοβολίδα, αρκετές κουκούλες και γάντια.

Υπήρχαν δύο κανονισμένα «ραντεβού» ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων για την ρεβάνς της φάσης των "16" του Champions League.

Συνελήφθησαν 12 οπαδοί που ετοιμάζονταν να επιτεθούν σε ένα μπαρ όπου βρίσκονταν δεκάδες οπαδοί της Σοσιεδάδ.