Οι ήττες του Ρότζερ Φέντερερ σε οποιοδήποτε άθλημα περιλαμβάνει ρακέτα συνιστούσαν διαχρονικά… είδηση μεγατόνων για τα διεθνή media, πόσο μάλλον ο… θύτης είναι ένα 8χρονο κοριτσάκι!

Ο κορυφαίος – κατά πολλούς – τενίστας όλων των εποχών και αδυναμία στο πινγκ πονγκ και κατά τη διάρκεια ταξιδιού στη Σανγκάη της Κίνας, έδωσε έναν αγώνα επίδειξης επιτραπέζιας αντισφαίρισης απέναντι στην 8χρονη Γκι Ντουέρ (με το προσωνύμιο “Pineapple”) ο οποίος εξελίχθηκε σε απίθανο ντέρμπι με νικήτρια τη μικρή “θαυματουργή” Κινεζούλα.

Το βίντεο της απίθανης μονομαχία του Φέντερερ με την 8χρονη Κινέζα

Ο Ελβετός βρέθηκε στην κινεζική μεγαλούπολη για τις ανάγκες προώθησης της συνεργασίας του με μεγάλη ιαπωνική εταιρία casual ρουχισμού (που εξειδικεύεται και στο τένις) και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. 

Το βίντεο της μονομαχίας κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και ορισμένες φάσεις ομολογουμένως σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Όπως άφησαν άφωνο και τον ίδιο τον Φέντερερ που δεν μπορούσε να πιστέψει τις ικανότητες του λιλιπούτειου αντιπάλου του.

Ep2. Ping Pong With Pineapple | 24 Hours with Roger: Shanghai Edition | UNIQLO

H μονομαχία του Φέντερερ στο πινγκ πονγκ με τον... Doctor Strange

Κατά καιρούς οι μονομαχίες του Φέντερερ στο πινγκ πονγκ έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο. Το 2018 για παράδειγμα είχε αντιμετωπίσει τον διάσημο ηθοποιό, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, τον περίφημο “Doctor Strange” των ταινιών της Marvel σε μια αναμέτρηση... λίγο διαφορετική από τις άλλες! 

Roger Federer vs Benedict Cumberbatch: Ping Pong Game



Είναι μάλιστα τέτοια η αδυναμία του στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης που δεν έχει διστάσει να παίξει πινγκ πονγκ ακόμη και στο περιθώριο δεξιώσεων φορώντας κουστούμι!

Roger Federer is GOATED