Στην πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 60μ. όμως σίγουρα κατάφερε να εντυπωσιάσει. Η Ελληνίδα αθλήτρια "άγγιξε" το ατομικό της ρεκόρ τερματίζοντας στην τέταρτη θέση με 7.27 κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί οριακά και στις λεπτομέρειες από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Οριακός αποκλεισμός από τα ημιτελικά για την Εμμανουηλίδου στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έφτασε στην πηγή όμως δεν κατάφερε να... πιεί νερό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Η Ελληνίδα αθλήτρια δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά των 60μ. καθώς τερμάτισε στην τέταρτη θέση με 7.27, ελάχιστα πίσω από την Πολωνέζα Στεφάνοβιτς η οποία προκρίθηκε ως τρίτη με 7.26. Την κορυφαία επίδοση σημείωσαν οι Αλφρεντ και Σβόμποντα με 7.02.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czj8vpb5cy95)

Για... λίγο δεν κατάφερε να πάρει το τρίτο εισιτήριο για τα ημιτελικά η Εμμανουηλίδου η οποία εμφανίστηκε ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου σε δηλώσεις της, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα τα δώσει... στον ανοιχτό στίβο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czj9106e2tep)