Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τη φάση των "16" του Europa Conference League, με μεγάλο θέμα συζήτησης να ήταν από την αρχή το ενδεχόμενο παρουσίας φιλοξενούμενων φιλάθλων στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Η UEFA, όπως έκανε γνωστό, αποδέχτηκε το αίτημα της αστυνομίας από την Κροατία για να μπει... φρένο στους οπαδούς των "ασπρόμαυρων" να βρεθούν στο Ζάγκρεμπ.

Επίσημα χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς τα ματς του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ

"Στοπ" έβαλε η αστυνομία της Κροατίας στην παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ για τον αγώνα με την Ντινλαμο Ζάγρεμπ, κάτι το οποίο έγινε δεκτό από την UEFA. Ως αποτέλεσμα, οι φίλαθλοι του "Δικεφάλου του Βορρά" δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στις εξέδρες του "Maksimir Stadium" για να υποστηρίξουν από κοντά την ομάδα τους λόγω της προϊστορίας με την επίθεση στο λεωφορείο των επισήμων του ΠΑΟΚ το 2010, αλλά και με τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι με τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Αντίστοιχα, οι οπαδοί των Κροατών δεν θα βρεθούν στην Τούμπα.


Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε επίσημα πως η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα της κροατικής αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ, λόγω της προϊστορίας και της επίθεσης στο λεωφορείο των επισήμων το 2010, αλλά και των γεγονότων του καλοκαιριού και ό,τι επακολούθησε. Ως εκ τούτου η UEFA αποφάσισε πως και οι δύο αγώνες της φάσης των 16 σε Ζάγκρεμπ και Θεσσαλονίκη θα διεξαχθούν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων".