Δεν συνεπάγεται ότι οι φανατικοί οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν θα καταφτάσουν στη Θεσσαλονίκη λόγω του απαγορευτικού που αποφάσισαν ΕΛ.ΑΣ., ΠΑΟΚ και UEFA να θέσουν για το παιχνίδι της Τούμπας στις 14 Μαρτίου, που θα είναι η ρεβάνς της φάσης των "16" στο Conference League, αλλά πρόκειται οπωσδήποτε για ένα βήμα αποσαφηνιστικό. 

Τα επεισόδια που οδήγησαν στον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή στις 7 Αυγούστου 2023 είναι η αιτία, ως εκ τούτου η απόφαση, παρότι κατά κανόνα οι φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας δικαιούνται εισιτήρια για ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, λήφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. 

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ: Αποφασίζει η αστυνομία της Κροατίας

Το ίδιο, εξάλλου, έγινε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ για τον τρίτο γύρο των προκριματικών στη διοργάνωση, το 3-0 της 17ης Αυγούστου. Τότε, οι οπαδοί του "Δικέφαλου του Βορρά" δεν είχαν ταξιδέψει στο Σπλιτ στις 10 του ίδιου μήνα, με μόλις τρεις ημέρες να έχουν παρέλθει του θανατηφόρου συμβάντος στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, 23 Φεβρουαρίου, δεν είχε αποφασιστεί το αντίστοιχο, αν δηλαδή θα επιτραπεί η μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ για το ματς της 7ης Μαρτίου με την Ντιναμό, καθώς ο Μάκης Γκαγκάτσης, αντιπρόεδρος της UEFA, βρισκόταν σχεδόν από την ώρα που έγινε η κλήρωση σε συνεννόηση με ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και της Ντιναμό, ωστόσο οι επικεφαλής της αστυνομίας της Κροατίας θα βγάλουν το οριστικό πόρισμα. Πάντως, λογίζεται ως δύσκολο να γίνει επιτρεπτή.