Η άσεμνη χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο προς τους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ δεν πέρασε... απαρατήρητη από την Πειθαρχική Επιτροπή του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, η οποία αποφάσισε να τιμωρήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ με ποινή μιας αγωνιστικής και με το "εξοντωτικό" για τα οικονομικά δεδομένα του πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ, τα οποία βγάζει σε περίπου δέκα (!) λεπτά από τα εκατομμύρια που λαμβάνει ετησίως. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τιμωρήθηκε με το... βαρύ πρόστιμο των 2.500 ευρώ, τα οποία βγάζει σε σχεδόν 10 λεπτά

Σάλος έχει προκληθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία. Ο Πορτογάλος αστέρας της Αλ Νασρ που έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα στο 21ο λεπτό από την "άσπρη βούλα" κόντρα στην Αλ Σαμπάμπ για την 21η αγωνιστική της Saudi Pro League προχώρησε σε μια άσεμνη χειρονομία μετά τη λήξη του αγώνα προς τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας, οι οποίοι για να τον πικάρουν φώναζαν το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

Φυσικά, το στιγμιότυπο με την άσεμνη χειρονομία του έκανε τον γύρο του διαδικτύου και φυσικά έφτασε και στα... μάτια των αρμόδιων Αρχών του πρωταθλήματος, οι οποίες αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον παίκτη. Συγκεκριμένα, η Πειθαρχική Επιτροπή του πρωταθλήματος τιμώρησε τον Ρονάλντο με ποινή μιας αγωνιστικής, κάτι που σημαίνει ότι ο ίδιος θα απουσιάσει από τον αγώνα της Αλ Νασρ με την Αλ Χαζέμ (29/02), όμως αυτό δεν ήταν τόσο "βαρύ" όσο το πρόστιμο που κλήθηκε να πληρώσει ο "CR7", ο οποίος θα αναγκαστεί να βγάλει από τα ταμεία του το... εξοντωτικό ποσό των 2.500 ευρώ, τα οποία στην ουσία βγάζει από τα εκατομμύρια που παίρνει σε σχεδόν ένα... δεκάλεπτο.