Ο Γιώργος Καρλαύτης βρέθηκε στη Λεωφόρο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη για την 25η αγωνιστική της Super League και θα το έκανε ακόμα κι αν δεν εμφανιζόταν στο κέντρο του γηπέδου, προκειμένου να πετάξει μια μπάλα ράγκμπι, από αυτές που συνήθως αναχαιτίζει ως defensive end στους Kansas City Chiefs, τους back2back νικητές του Super Bowl και του NFL γενικότερα. 

Ο Καρλαύτης θα βρισκόταν στις κερκίδες με τους ομοϊδεάτες του, αφού είναι στην Αθήνα, προκειμένου να φωνάξει για τον Παναθηναϊκό. Στο γήπεδο βρίσκεται εξ απαλών ονύχων, καθώς ο πατέρας του, Μαθιός, ήταν... βαμμένος πράσινος και τέλεσε έφορος του τμήματος πόλο, στις ακαδημίες του οποίου έπαιζε ο πλέον 22χρονος αθλητικός σταρ στις ΗΠΑ τερματοφύλακας. 

karlautis_panathinaikos_4
karlautis_panathinaikos_3
karlautis_panathinaikos_2
karlautis_panathinaikos_1



Ποτέ δεν ξέχασε τον Παναθηναϊκό, ακόμα και μετά τον Ιούνιο του 2014, όταν ο πατέρας του πέθανε ξαφνικά, στα 44, και η μητέρα του έσπευσε να πάρει εκείνον και τα αδέλφια του στις ΗΠΑ, για να αποκτήσουν την αμερικανική υπηκοότητα. 

karlautis_panathinaikos_8
karlautis_panathinaikos_7
karlautis_panathinaikos_6
karlautis_panathinaikos_5



Το χαμόγελο του Καρλαύτη στη Λεωφόρο ήταν πηγαίο και σε κάποια στιγμή έγινε... συντονιστής συνθημάτων, με την έκσταση να παραμορφώνει το πρόσωπό του.