Η εμβόλιμη 25η και προτελευταία αγωνιστική πριν τα Playoff και τα Playout της Superleague αναμένεται να κρίνει αρκετά ενόψει των τελικών μαχών σε κορυφή και ουρά με σημαντικότερη αναμέτρηση αυτή του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" καθώς ενδεχόμενη νέα απώλεια του "τριφυλλιού" μπορεί να φέρει ανακατατάξεις στην τρίτη θέση. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο δεύτερος ΠΑΟΚ επισκέπτεται τον Πανσερραϊκό ενώ ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Αγρίνιο.

Παναθηναϊκός: Με επιστροφές κόντρα στον Άρη αλλά και με δύο στόπερ

Ο Φατίχ Τερίμ είδε τον Σπόραρ να προπονείται κανονικά όπως και τον Τσέριν με τους δύο Σλοβένους να μπαίνουν στην αποστολή ενόψει του Άρη μαζί με τον Μπερνάρ που εξέθεσε την τιμωρία του. Οι έξτρα αυτές λύσεις αναμένεται να δώσουν περισσότερες επιλογές στον Τούρκο τεχνικό προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες. Με δύο στόπερ μόλις στην αποστολή ο Παναθηναϊκός καθώς Μάγκνουσον, Γεντβάι και Πάλμερ-Μπράουν παραμένουν στα "πιτς" ενώ τιμωρημένος είναι ο Σένκενφελντ.

Αντίθετα ο Άκης Μάντζιος βλέπει τον Μοντόγια να επιστρέφει όμως όχι και τον Φαμπιάνο ο οποίος δεν είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστεί. Εκτός και ο Πάρντο λόγω ενοχλήσεων μαζί με τον τιμωρημένο Σαβέριο.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Ντραγκόβσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Μπένετ, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης

Ολυμπιακός: Ξεκουράζει τους βασικούς Φορτούνη, Κάρμο, Ρόντινεϊ και Όρτα ο Μεντιλίμπαρ

Η αποστολή στο Αγρίνιο έκρυβε ούτως ή άλλως πολλές παγίδες για τον Ολυμπιακό, πόσο μάλλον τώρα που ο Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να αφήσει στην Αθήνα για λόγους ξεκούρασης τους Φορτούνη, Κάρμο, Ρόντινεϊ και Όρτα. Εκτός και ο Μπιανκόν που είναι τιμωρημένος, μέσα αντίθετα ο Ζέλσον Μαρτίνς. 

Όσον αφορά τον Παναιτωλικό, ο Γιάννης Πετράκης βλέπει τον Καρέλη να επιστρέφει μετά την τιμωρία του αλλά τους Χουάνπι και Μλάντεν να πρέπει να εκτίσουν τις ποινές τους.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης Ορτέγκα, Βέζο, Κίνι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ντόη, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Μάρτινς, Αλεξανδρόπουλος, Καμπράλ, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού

Καπίνο, Ταμπίντζε, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Μπαμπόκ, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας