Ο Άρης έχει να διαχειριστεί πολλά πράγματα που αφορούν το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν. Δεν αποκλείεται ένα από αυτά να είναι και ο Λορέν Μορόν. Ο Ισπανός επιθετικός με τα 13 γκολ που έχει βάλει στο πρωυτάθλημα τον έβαλάν ξανά στο κάδρο των μεταγραφών

Ο 30χρονος επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα για να δώσει μια τελευταία ώθηση στην καριέρα του. Ο Άρης αποτέλεσε την... Ιθάκη του με βάση και τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει.

Ωστόσο τώρα προκύπτει άλλο θέμα που θα βρει μπροστά του ο Άρης. Κατά πόσο θα μπορέσει να κρατήσει τον Λορέν Μορόν, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyh790z5vcpt)

Ήδη υπήρξε μια "απειλή" από την Αστάνα, η οποία πριν από τον Καρλίτος θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για τον Λορέν Μορόν. Ωστόσο ο Άρης έκλεισε την πόρτα καθώς αναμένεται να διεκδικήσει το κύπελλο και δεν θέλει να χάσει έναν κομβικό ποδοσφαιριστή του.

Είναι δεδομένο όμως πως το καλοκαίρι ο Άρης θα δεχθεί κρούσεις. Ο Μορόν λανσάρεται σε ομάδες της Αραβίας από τους μάνατζερ του. Αυτό αφορά την δυνατόρτητα να βρει συμβόλαιο καλύτερο από τις περίπου 400.000 ευρώ ετήσιες απολαβές που έχει στον Άρη. Για τον οποίο είναι ένα βαρύ συμβόλαιο!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cww8f53dazgp)

Ο Μορόν, από την μεριά του, θα προτιμούσε να γυρίσει στην Ισπανία εξααργυρώνοντας την καλή σεζόν του. Υπάρχουν ομάδες που τον παρακολουθούν ακόμα και από την La Liga.

Επίσης έκανε γκελ στους σκάουτ των Μπολόνια, Τορίνο που πάντα τσεκάρουν την ελληνική αγορά.