Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, "φωτιά" θέλει να βάλει στη Euroleague ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Σέρβο προπονητή να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση των Αϊζάια Κάνααν και Μάριο Χεζόνια, από Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα.

Ο Ομπράντοβιτς θέλει στην Παρτιζάν τον "μπομπέρ" της Euroleague, Κάνααν

Με την 27η αγωνιστική της Euroleague να είναι προ των πυλών, σέρβικα δημοσιεύματα βάζουν... φωτιά στη διοργάνωση αναφέροντας πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αϊζαια Κάνααν. Το συμβόλαιο του γκαρντ του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο Σέρβος προπονητής θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την εξέλιξη.

Σύμφωνα με το "meridiansport.rs" η Παρτιζάν θέλει να αποκτήσει τον Αμερικάνο σούτινγκ γκαρντ από τους "ερυθρόλευκους", θέλοντας να "πατήσει" στο γεγονός πως διαθέτει στον πάγκο της, τον κορυφαίο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται είναι οι Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αναντολού Εφές και Βίρτους Μπολόνια, με τον Κάνααν πάντως να δείχνει προς ώρας πως θέλει να ανανεώσει με την ομάδα των Πειραιωτών

Τον "Super Mario" της Euroleague θέλει ο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν

Ο Σέρβος προπονητής δεν δείχνει βέβαια να σταματάει στον παίκτη του Ολυμπιακού, μιας και θέλει να κάνει "χαλάστρα" και στον αιώνιο αντίπαλο, Παναθηναϊκό. Η Παρτιζάν φέρεται να ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον επίσης ελεύθερο από το καλοκαίρι και μετά, Μάριο Χεζόνια.

Ο "Super Mario" έχει ήδη αρνηθεί δύο προτάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης για ανανέωση του συμβολαίου του, με τους "πράσινους" να θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Σύμφωνα με τον Αλεξάνταρ Πέτροβιτς ο Κροάτης διεθνής σκέφτεται έντονα να μεταπηδήσει στη Σερβία για την Παρτιζάν. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Ο Χεζόνια δεν είναι Σέρβος, αλλά έχει δείξει τη συμπάθειά του στην Παρτίζαν. Εάν δεν υπογράψει εκεί, τότε θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το ρεαλιστικό σενάριο".

AdmiralBet ABA Talks: Episode #3