Λίγες ημέρες μετά τον "ντόρο" που προκάλεσε στα social media ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τα βαμμένα νύχια του, αυτή τη φορά έγινε viral για πολύ άσχημο λόγο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ προκάλεσε έντονα τους φιλάθλους της Αλ Σαμπάμπ κάνοντας άσεμνες κινήσεις.

Άσεμνες κινήσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο στους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ

Για ακόμη μία φορά στη Σαουδική Αραβία ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έκανε άσεμνες κινήσεις προς οπαδούς αντίπαλης ομάδας. Μετά την κίνηση του να βάλει το κασκόλ στα γεννητικά του όργανα στον αγώνα με την Αλ Χιλάλ, άλλο ένα περιστατικό κάνει το... γύρο του κόσμου.

Ο 39χρονος επιθετικός της Αλ Νασρ μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Αλ Σαμπάμπ και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για τη νίκη της ομάδας του με 3-2, άκουγε από τους αντίπαλους οπαδούς να φωνάζουν "Μέσι - Μέσι" και η αντίδραση του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε δείχνει τον Πορτογάλο να κάνει μία άσεμνη κίνηση με τα γεννητικά του όργανα αφού πρώτα έβαλε το χέρι στο αυτί του δείχνοντας πως "ακούει" τους οπαδούς για ότι του λένε, απαντώντας με τον δικό του τρόπο.


Ξεκινάει ερευνα η Σαουδική Αραβία για την χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο

Βέβαια σε αντίθεση με την πρώτη φορά, η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας αναμένεται να ερευνήσει περισσότερο το θέμα σύμφωνα με την εφημερίδα "Asharq al- Awsat". Το περιστατικό δεν καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση, με το βίντεο όμως να δείχνει ξεκάθαρα τις κινήσεις του Ρονάλντο.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής Waleed Al Farraj ανήρτησε στα social media την έρευνα που θα ξεκινήσει αναφέροντας: "Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δοκιμασία της πειθαρχικής επιτροπής. Όλα έχουν ένα όριο όσο διάσημος και αν είσαι. Έτσι πρέπει να λειτουργούν τα μεγάλα πρωταθλήματα".