Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, 1-0, και με δύο νίκες πήρε την πρόκριση για τη φάση των "16" του Conference League. Την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, θα μάθει τον αντίπαλό του

Ο σκόρερ των δύο γκολ της σειράς, Αγιούμπ ελ Κααμπί, έκανε δηλώσεις στην Cosmote TV και ευχαρίστησε τον κόσμο που πήγε στη Βουδαπέστη, ενώ είπε ότι όλοι στον Ολυμπιακό θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν καλά για τους οπαδούς της ομάδας. Από τη μεριά του, ο Νταβίντ Κάρμο είπε ότι οι "ερυθρόλευκοι" ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και μίλησε για την ικανότητά τους να φτάσουν μακριά, ενώ ο ίδιος είναι γεμάτος με αυτοπεποίθηση. 

Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις του Ελ Κααμπί


Καταρχάς θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους οπαδούς μας που έχουν ερθει εδώ για να μας βοηθήσουν, ήταν πολύ σημαντική η βοήθειά τους. Η αλήθεια είναι πως και την περασμένη Πέμπτη αλλά απόψε κάναμε ένα καλό παιχνίδι.

Την περασμένη Πέμπτη νικήσαμε 1-0 σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά, έχουμε κάνει δύο καλά παιχνίδια και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση.

Πιστεύω ότι πάντα προσπαθούμε να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή και αυτό βγαίνει σε καλό. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια, κερδίσαμε το πρώτο ματς παίζοντας καλά και το ίδιο κάναμε και απόψε. Θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο, κυρίως για τους οπαδούς μας. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czbywjkp31dl)

Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις του Κάρμο

Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και σήμερα και στην έδρα μας. Η αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική και με τον κόσμο στο πλευρό της. Από την αρχή όμως δείξαμε πως ελέγχουμε το ματς. 

Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα χάσουμε την... πορεία. Θα δούμε πρώτα το αντίπαλο μας στο πρωτάθλημα και μετά τον αντίπαλο στην Ευρώπη. Έχουμε ποιότητα στο ρόστερ μας και πιστεύω πως είμαστε ικανοί να πάμε μακριά. 

Η ομάδα με έχει βοηθήσει πολύ και αισθάνομαι καλά γεμάτος αυτοπεποίθηση. Εκεί οφείλεται η πολύ καλή χημεία που έχει δημιουργηθεί.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czbyxxjtfao1)