Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν πολλές φήμες πως ο Παναθηναϊκός AKTOR θα κυνηγήσει την απόκτηση του Έντι Ταβάρες, αλλά και του Μάριο Χεζόνια. Δύο κομβικοί παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, τα συμβόλαια των οποίων όμως λήγουν το καλοκαίρι. Αυτά τα σενάρια ήρθε να ενισχύσει η ισπανική εφημερίδα «Marca».

«Οι διαπραγματεύσεις της Ρεάλ με τον Ταβάρες έχουν ξεκινήσει από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν αλλά από εκείνη τη στιγμή δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη. Οι μεικτές απολαβές του είναι στα 3.000.000 ευρώ. Υπάρχουν όμως άλλες ευρωπαϊκές μεγάλες δυνάμεις που θα προσέφεραν ένα τέτοιο συμβόλαιο που εκείνος θέλει. Και να ξεκινήσουμε από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήδη του έχει προσφέρει ένα τέτοιο συμβόλαιο, 3.000.000 ευρώ, αλλά καθαρές απολαβές», αναφέρει το δημοσίευμα.

Σχετικά με τον Μάριο Χεζόνια γίνεται λόγος για την καλή σχέση που έχει μαζί του ο Παναθηναϊκός AKTOR και οι φίλαθλοί του.

«Ποτέ δεν έχει αρνηθεί ο Χεζόνια την αφοσίωσή του στον Παναθηναϊκό, στον οποίο έπαιξε όταν γύρισε από το ΝΒΑ. Οι οπαδοί της ομάδας τον έχουν σαν είδωλο και στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ ακόμη υπάρχει πανό με τον όνομά του. Οι αποδείξεις αγάπης είναι και από τις δυο πλευρές. Έτσι ο Παναθηναϊκός του έχει κάνει πρόταση με ετήσιες απολαβές 2.000.000 ευρώ για συμβόλαιο τριών χρόνων», αναφέρει η «Marca».