Μια ξεχωριστή βραδιά έζησε η οικογένεια της ΑΕΚ στο εστιατόριο "Βυζαντινό" που στεγάζεται στην "OPAP Arena", με την ετήσια κοπή πίτα παλαιμάχων της ΑΕΚ να φιλοξενείται για πρώτη φορά στο γήπεδο των "κιτρινόμαυρων" στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκλεκτές παρουσίες, βραβεύσεις, ποντιακοί χοροί και στο φινάλε κέφι με τον Πάνο Κιάμο που τραγούδησε τον ύμνο της ομάδας γνωρίζοντας την αποθέωση.

Μια βραδιά που είχε και μια... νότα μελαγχολίας αφού έλειπαν οι "θρύλοι" της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης και Στέλιος Σεραφείδης για τους οποίους έγινε ξεχωριστή αναφορά για την αξεπέραστη συνεισφορά τους στον σύλλογο. Για μια ακόμη φορά, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ματίας Αλμέιδα έπλεξαν δημόσια ο ένας το εγκώμιο του άλλου, δείχνοντας ξανά τον ισχυρό δεσμό που τους ενώνει. Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΚ που "έκλεψαν" την παράσταση.

Η βράβευση του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Στίβεν Τσούμπερ και η ευχή για την ΑΕΚ

O Nτούσαν Μπάγεβιτς ήταν ένα από τα πρόσωπα που έδωσε το παρών στην κοπή πίτας παλαιμάχων της ΑΕΚ τιμώντας με την παρουσία του τις σπουδαίες μορφές της "Ένωσης" που θριάμβευσαν με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα. Ο άλλοτε προπονητής της ΑΕΚ βράβευσε τον Στίβεν Τσούμπερ για την κατάκτηση του περυσινού νταμπλ δίνοντας παράλληλα και τη δική του... ευχή: "Να πηγαίνετε την ΑΕΚ πιο ψηλά κάθε χρόνο". 

Την σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Ελβετός αστέρας του Δικεφάλου ο οποίος τόνισε με τη σειρά του πως: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το νταμπλ, λυπάμαι που περιμέναμε τόσα χρόνια για το νταμπλ, μακάρι να μην χρειαστεί ξανά τόσος χρόνος".

ntousan-tsuber


Η αποθέωση στον Μίμη Δομάζο που έδωσε το παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο αγαπητός σε όλους στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, Μίμης Δομάζος που πανηγύρισε πρωτάθλημα με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα το 1979 ήταν ένα από τα εκλεκτά πρόσωπα που βρέθηκαν στην γιορτή της "Ένωσης". Ο "Στρατηγός" του ελληνικού ποδοσφαίου και "σημαία" του Παναθηναϊκού, έχει γράψει το όνομα του στην ιστορία της "Ένωσης" από την οποία είχε ένα σύντομο πέρασμα, ικανό για να τον κάνει πρωταθλητή Ελλάδος μετά από εννέα τίτλους με το "τριφύλλι".

Ο ίδιος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις τόσο με τους παλαίμαχους της ΑΕΚ όσο και με την ίδια την ομάδα ενώ είναι και ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους των "κιτρινόμαυρων" από τους οποίους έχει γνωρίσει πολλάκις την αποθέωση και την αναγνώριση για το ήθος και την προσφορά του.

domazos-kophpitas


Ο ύμνος της ΑΕΚ από τον Κιάμο και η αποθέωση

O γνωστός για τα αεκτζήδικα αισθήματα του, Πάνος Κιάμος ήταν ο... εκλεκτός της ψυχαγωγίας όπου υπό τις μελωδίες του πρόσθεσε τη δική του... νότα διασκέδασης σε μια ξεχωριστή βραδιά. Τραγούδησε δυο φορές τον ύμνο της ΑΕΚ στις οποίες δεν ακουγόταν μόνο αυτός αφού στο άκουσμα του ύμνου σείστηκε η αίθουσα και τραγούδησαν μαζί του όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί.

panos-kiamos


Τονίζεται πως πέρα από τον Πάνο Κιάμο, την παράσταση "έκλεψαν" και οι ποντιακοί χοροί όπου μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές χορευτικές ικανότητες οι οποίες καταχειροκροτήθηκαν απ' όλους τους παρευρισκόμενους.

ponatiakoixoroi-koph_pitas