Η Μπαρτσελόνα μπορεί να είναι... ξεγραμμένη από τη μάχη του τίτλου στη La Liga, όμως μετά τη νίκη της στις καθυστερήσεις κόντρα στη Θέλτα του Δουβίκα (μπήκε ως αλλαγή) έφτασε στο -2 την δεύτερη Τζιρόνα και στο -7 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης (έχοντας ματς περισσότερο). Στην Serie A η Γιουβέντους δεν μπορεί να ακολουθήσει πλέον την μοναχική στην κορυφή, Ίντερ, καθώς ήρθε ισόπαλη με 2-2 στη Βερόνα ενώ όσον αφορά τη μάχη της τετράδας η Αταλάντα έκανε το καθήκον της.

La Liga: Στο κυνήγι της δεύτερης θέσης η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα μόχθησε αλλά εν τέλει κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Βίγκο κερδίζοντας τη Θέλτα του Δουβίκα με... διπλό πέναλτι του Λεβαντόφσκι στις καθυστερήσεις (είχε αποκρούσει νωρίτερα ο Γκουαΐτα αλλά δόθηκε επανάληψη). Ο Πολωνός στράικερ είχε βάλει μπροστά την ομάδα του στο σκορ όμως ο Ιάγκο Άσπας είχε ισοφαρίσει στο ενδιάμεσο. Πλέον οι "Μπλαουγκράνα" στρέφουν την προσοχή τους στην επιστροφή τους στα... αστέρια και την αναμέτρησή τους κόντρα στη Νάπολι.

CELTA DE VIGO 1 vs 2 FC BARCELONA | LALIGA 2023/24 MD25

Βαλένθια και Σεβίλλη αναδείχθηκαν ισόπαλες με τις "Νυχτερίδες" να χάνουν ευκαιρία να ανεβούν ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία ενόψει της τελικής μάχης των ευρωπαϊκών εισιτηρίων ενώ νωρίτερα η Ατλέτικο Μαδρίτης ζέσταινε για τα καλά τις μηχανές της πριν το συναπάντημά της με την Ίντερ για τους 16 του Champions League.

Serie A: Το... αφήνει η Γιουβέντους, επιστροφή στην τετράδα η Αταλάντα

Στη Serie A τα πράγματα για τον τίτλο δείχνουν να απλοποιούνται για τα καλά, τόσο μετά τη νίκη της Ίντερ επί της Σαλερνιτάνα, όσο κυρίως από την ισοπαλία της δεύτερης (για πόσο ακόμα θα το κρίνει η Μίλαν) Γιουβέντους μέσα στη Βερόνα, η οποία μάλιστα προηγήθηκε δύο φορές προτού Βλάχοβιτς και Ραμπιό ισοφαρίσουν. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz7luvud7va9)

Η Αταλάντα αντίθετα δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Σασουόλο, πήρε τη νίκη με 3-0 και... έκανε το καθήκον της σκαρφαλώνοντας εκ νέου στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, με την Μπολόνια που την κυνηγά να έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Λάτσιο. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz7oqd9cwqmx)

Εύκολα η Λειψία στην Bundesliga και η Παρί στη Ligue 1

Αφού ο VAR την έσωσε από το 1-0 της Ναντ (ακυρώθηκε γκολ του Παλουά), η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε μια ακόμη νίκη στη Ligue 1 διευρύνοντας το προβάδισμά της από τη δεύτερη Νις που γνώρισε την ήττα από την ανεβασμένη Λυών. Τα γκολ των Ερναντέζ και Εμπαπέ ήταν αρκετά για να κάμψουν την αντίσταση της περσινής αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League. 

Στην Bundesliga η Λειψία είδε το... φονικό νεανικό της δίδυμο (Σίμονς, Οπεντά) να σκοράρει και επικράτησε άνετα εν τέλει της Γκλάντμπαχ η οποία είναι ακόμη μακριά από την "επικίνδυνη ζώνη" και την Κολωνία.

Xavi & Openda Claim Well-Deserved Leipzig Win | Leipzig - M'gladbach | Highlights | MD 22 Buli 23/24