Η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική για να μπορέσει κάποιος να ηγηθεί στο NBA και οι Μιλγούοκι Μπακς την ψάχνουν αρκετό καιρό. Μετά την εντυπωσιακή νίκη κόντρα στους Νάγκετς, ηττήθηκαν χωρίς να... παλέψουν από τους Μαϊάμι Χιτ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μένει στο ύψος των περιστάσεων

Συνεχίζουν την "αλλοπρόσαλλη" πορεία τους στο NBA οι Μπακς

Εντυπωσιακό "διπλό" πήραν οι Μαϊάμι Χιτ στην έδρα των Μιλγουόκι Μπακς με 97-123 και παρά τις απουσίες των Τζίμι Μπάτλερ και Τέρι Ροζίερ. Οι "Φλόγες" μπήκαν σε ρόλο οδηγού από την αρχή κλείνοντας το ημίχρονο στη μέγιστη τιμή των 17 πόντων (52-69).

Στη συνέχεια δεν υπήρχαν πολλές διαφοροποιήσεις με τα "Ελάφια" να δείχνουν σε ακόμη ένα παιχνίδι πως δεν μπορούν να βρουν τον ρυθμό που χρειάζονται. Έφτασαν στο 3-6 με τον Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο και προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους με τον νέο προπονητή

Milwaukee Bucks vs Miami Heat Full Game Highlights | Feb 13 | 2024 NBA Season

Πάλεψε ο Αντετοκούνμπο αλλά ο Γιόβιτς πήρε εκδίκηση για τον... Γιόκιτς στο NBA

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Νίκολα Γιόβιτς που έκανε ρεκόρ καριέρας με 24 πόντους και έδειξε στον συμπατριώτη του Γιόκιτς τον... τρόπο για να κερδίσουν τους Μπακς. Απίστευτη εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Μπαμ Αντεμπάγιο κάνοντας triple double με 16 πόντους, 12 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

Nikola Jovic 24 pts 5 threes 7 rebs vs Bucks 23/24 season


Από τους γηπεδούχους που για ακόμη μία φορά δεν έδειξαν την ανωτερότητα τους στο "Fiserv Forum" πρώτος σκόρερ και ο μοναδικός που "πάλεψε" ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που πέτυχε 23 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ και έδωσε 8 ασίστ. Στα "ρηχά" έμειναν οι συμπαίκτες του, με τον Ντάμιαν Λίλαρντ να είναι σε ακόμη ένα παιχνίδι άστοχος.

Giannis Antetokounmpo 23 pts 11 rebs 8 asts vs Heat 23/24 season