Μεγάλη νίκη για τους Μπακς κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς με 112-95 στο Μιλγουόκι. Τα "Ελάφια" επικράτησαν των πρωταθλητών του NBA με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει ό,τι θέλει και στις δύο πλευρές του παρκέ

Ασταμάτητος στο ξεκίνημα ο Αντετοκούνμπο κόντρα στους Νάγκετς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Οι Μπακς προηγήθηκαν μ' ένα εντυπωσιακό 13-2 στα πρώτα 4:30 λεπτά του αγώνα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι πραγματικά ασταμάτητος. Οι Νάγκετς πάντως μείωσαν γρήγορα δείχνοντας πως το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz3np4myfbmp)

Ούτε ο Γιόκιτς μπορούσε να σταματήσει τον Αντετοκούνμπο

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με το ξεκίνημα του αγώνα με τον "Greek Freak" να δείχνει πως δεν υπάρχει αντίπαλος να τον σταματήσει. Είτε με alley oop συνεργασίες με τον Ντάμιαν Λίλαρντ είτε με δικές του προσωπικές ενέργειες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωνε τη μία φάση μετά την άλλη στη ρακέτα των πρωταθλητών του NBA.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz3o57l3hkft)
Το απέδειξε άλλωστε και κόντρα στον Νίκολα Γιόκιτς καθώς μετά από ένα επιθετικό ριμπάουντ ο Σέρβος σέντερ έψαχνε τρόπο να σταματήσει τον Έλληνα φόργουορντ αλλά δεν τα κατάφερε. Οι Μπακς έφτασαν τη διαφορά μέχρι και στο +22 (58-36) πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz3o6soady1l)


Οι τραυματισμοί των Νάγκετς έκαναν ευκολότερο το έργο των Μπακς

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά με τους Μπακς να συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν στο ημίχρονο κλείνοντας τη τρίτη περίοδο στο +28 (91-63). Βέβαια, οι ενοχλήσεις του Τζαμάλ Μάρεϊ που δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και ο τραυματισμός του Κάντγουελ - Πόουπ από νωρίς έκαναν ευκολότερο το έργο των "Ελαφιών".

Μάλιστα, ο Ντοκ Ρίβερς με τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα χρησιμοποίησε και τους αναπληρωματικούς του με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να ξεσηκώνει το κοινό με την είσοδο του στον αγώνα. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz3ohj0iditd)

Ισοπεδωτικός Αντετοκούνμπο - Πάλεψε μόνος του ο Γιόκιτς για τους Νάγκετς

Κορυφαίος για τους Μπακς δεν θα μπορούσε να είναι άλλος εκτός από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να ισοπεδώνει τα πάντα στο διάβα του με 36 πόντους 18 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz3p7jw0d1t5)


Κάπως έτσι οι Μιλγουόκι Μπακς έφτασαν σε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στους πρωταθλητές του NBA που είχαν μόνο τον Νίκολα Γιόκιτς να παλεύει επιθετικά με 29 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Συμπαράσταση όμως δεν βρήκε, με τους τραυματισμούς και την εξαιρετική άμυνα των γηπεδούχων να παίζουν σημαντικό ρόλο

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz3p4fcozowp)