Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό (11/02, 17:00) για την 22η αγωνιστική της Super League, με τον Φατίχ Τερίμ να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα τους ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην "πράσινη" αποστολή από την οποία λείπουν αρκετοί βασικοί τους οποίους και αποφάσισε να ξεκουράσει.

Με απουσίες στις Σέρρες ο Παναθηναϊκός

Λόγω των κρίσιμου αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος του Παναθηναϊκού που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ (14/02, 19:30) στην Τούμπα, ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να δώσει... ανάσες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές τους και έτσι δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή του "τριφυλλιού" για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό τους Τιν Γεντβάι, Γουίλιαν Αράο, Άνταμ Τσέριν και Αϊτόρ ενώ εκτός παραμένουν και οι τραυματίες Φίλιπ Τζούριτσιτς και Φώτη Ιωαννίδη.

Από κει και πέρα, οι "πράσινοι" μετρούν και δυο σημαντικές επιστροφές αφού ενσωματώθηκαν ξανά στην αποστολή οι Άντραζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς, με αμφότερους τους παίκτες να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών τους και να δηλώνουν "παρών" για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τους.

Aναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.