Δεν λάλησε ο κόκορας... μία, και η Ατλέτικο Μινέιρο ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπερνάρ, ο οποίος την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, σκόραρε στη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0 επί του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, για την 21η αγωνιστική της Super League. Ο Μπερνάρ φέρεται να είπε κάτι σαν "θα πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος" στον Φατίχ Τερίμ όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι της Κυριακής, ωστόσο αργότερα δήλωσε πως οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό απέβησαν άκαρπες και ο ίδιος πρόκειται να φύγει, προκειμένου να πάει σε ομάδα της Βραζιλίας, δηλαδή την Ατλέτικο Μινέιρο. 

Ο σύλλογος από τη Βραζιλία ανακοίνωσε την απόκτησή του μόλις εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. 




Παναθηναϊκός: Τι δήλωσε ο Μπερνάρ μετά το ντέρμπι

Πλην της ματαιότητας που απέπνευσε ο Βραζιλιάνος του Παναθηναϊκού με τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Μπερνάρ τόνισε ότι πρόκειται να τα δώσει όλα προκειμένου να κατακτήσει τα τρόπαια που διεκδικούν οι "πράσινοι". "Πλησιάζω στο τέλος της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι πως συζήτησα με τον Παναθηναϊκό και περίμενα μια τελική απάντηση επί ένα μήνα αλλά δεν την είχα.

Και αυτό με οδήγησε να διαπραγματευτώ με άλλη ομάδα, από εκεί και πέρα καταλαβαίνετε βεβαίως πως υπήρχαν αρκετοί σύλλογοι και σε Βραζιλία και στην Ευρώπη που με ήθελαν και με ζητούσαν, αναγκάστηκα να διαπραγματευτώ μαζί τους και τελικά έχουμε την κατάληξη που όλοι ξέρετε.

Αλλά θέλω να διαβεβαιώσω άπαντες πως μέχρι να φύγω θα δίνω το παν, τη μεγαλύτερη μου δυνατότητα και το 100% να παίξω μέχρι και να φύγω με μεγάλο σεβασμό και αυτοπεποίθηση". 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywmy6on7mtl)