Στο 53' του παιχνιδιού του Αμβούργου με το Ανόβερο (το οποίο έληξε με το χορταστικό 3-4) για την 21η αγωνιστική της Bundesliga 2 στη Γερμανία, ένα πανό που υποχρέωσε στη διακοπή του ματς εμφανίστηκε στην εξέδρα των φιλοξενούμενων. Στο πανό ζωγραφίστηκε ένα πρόσωπο, που αναγνωρίστηκε ως ο Μάρτιν Κιντ, πρόεδρος του Ανόβερου, και ένας κόκκινος στόχος, κάτι που κατέστησε καθ' όλα και ακαριαία απειλητικό το περιεχόμενό του. Μάλιστα, υπήρχε ακόμα ένα που στο πρόσωπο του Κιντ είχε μπει το σήμα της απαγόρευσης. Αυτό έφερε τη διακοπή του παιχνιδιού για μισή ώρα. 

Bundesliga 2: Γιατί είναι εξοργισμένοι οι οπαδοί του Αννόβερου 

Οι οπαδοί του Ανόβερου είναι θυμωμένοι με τον πρόεδρο του συλλόγου, επειδή δεν βλέπει με κακό μάτι την είσοδο ξένων επενδυτών στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Το 51% των μετοχών στα γερμανικά κλαμπ ανήκουν στον κόσμο, ο οποίος παίζει μείζονα ρόλο στις αποφάσεις, θα θυμάται κάποιος πως η Μπάγερν Μονάχου απέρριψε μετά βδελυγμίας το ενδεχόμενο εισόδου της στη European Super League, ακριβώς επειδή ο κόσμος της αποφάσισε πως δεν το θέλει. 

Ο αρχηγός του Ανόβερου, Ρόμπερτ Ζίλερ, και ο προπονητής, Στέφαν Λέιτλ, έγιναν οι ειρηνοποιοί, ζητώντας τους να κατεβάσουν τα πανό για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Έπειτα από πολύ... μπίρι μπίρι, οι οπαδοί πείστηκαν και το ματς τελείωσε χωρίς να αναρτηθούν ξανά. Το Ανόβερο έφτασε τους 34 βαθμούς και είναι πέμπτο, το Αμβούργο, που έχει χάσει τα προηγούμενα χρόνια με απίθανους τρόπους την άνοδό του στην Bundesliga, δεύτερο με 37 βαθμούς.