Ουτε στη Σάο Πάολο βρήκε την "Ιθάκη" του ο Χάμες Ροντρίγκες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από τη "χώρα του καφέ" με την Τουρκία να βρίσκεται στις προτεραιότητες του

Φεύγει μετά από επτά μήνες από τη Σάο Πάολο ο Χάμες Ροντρίγκες

Μετά από περίπου επτά μήνες παρουσίας στη Βραζιλία και τη Σάο Πάολο, ο Χάμες Ροντρίγκες ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσει από το σύλλογο. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "GeGlobo" οι δύο πλευρές συναντήθηκαν με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να διαμαρτύρεται για τον χρόνο συμμετοχής του στα παιχνίδια.

Η αλήθεια είναι πως ο Χάμες στη παρουσία του στη Σάο Πάολο αγωνίστηκε μόλις σε 14 αγώνες και πρόλαβε να σκοράρει ένα γκολ και να μοιράσει τρεις ασίστ. Η δίοικηση της βραζιλιάνικης ομάδας συμφώνησε με τον παίκτη, με τον ίδιο να ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Η πρώην του... Μπακασέτα και ο Φερνάντο Σάντος θέλουν τον Χάμες Ροντρίγκες

Το όνομα του Χάμες Ροντρίγκες "τριγυρίζει" εδώ και αρκετό καιρό στα ρεπορτάζ της Τουρκίας, καθώς υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Μία από τις επιλογές είναι εκείνη της Τραμπζονσπορ που φέρεται να βλέπει στο... πρόσωπο του τον αντικαταστάτη του Τάσου Μπακασέτα που πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Υπάρχει βέβαια και η επιλογή της Μπεσίκτας, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να ψάχνει ενίσχυση μήπως μπορέσει και "σώσει" με κάποιο τρόπο την πολύ κακή χρονιά. Μάλιστα, στα social media γίνεται ένας μίνι χαμός με τους οπαδούς της τούρκικης ομάδας να συντάσσονται υπέρ της μεταγραφής του