Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Κώστας Μανωλάς. Αν και το όνομα του Έλληνα κεντρικού αμυντικού είχε συνδεθεί με τη Βερόνα τελικά η Σαλερνιτάνα θα είναι η ποδοσφαιρική του "στέγη", με τον ίδιο να επιστρέφει ξανά στα γήπεδα της Serie A μετά τις θητείες του σε Ρόμα και Νάπολι. Εκεί, θα συναντήσει έναν συμπατριώτη του, τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη ο οποίος αποχώρησε από τον ΟΦΗ στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και πλέον αγωνίζεται στην ιταλική ομάδα.

Τα βρήκε σε όλα με την Σαλερνιτάνα ο Μανωλάς

Ο κύβος ερρίφθη για τον Κώστα Μανωλά. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλνφρέντο Πέντουλα, ο Έλληνας σέντερ μπακ έφτασε σε οριστική συμφωνία με τη Σαλερνιτάνα και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, όπως τονίζει, την Πέμπτη (08/02) αναμένεται να υποβληθεί στα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια ο ιταλικός σύλλογος θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

Επιστρέφει στην Ιταλία και την Serie A ο Μανωλάς

Έπειτα από δυο χρόνια, ο Κώστας Μανωλάς είναι έτοιμος να επιστρέψει ξανά στην Ιταλία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Σαλερνιτάνα. Αυτή θα είναι η τρίτη ιταλική ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο 32χρονος στόπερ αφού έχει φορέσει και τις φανάλες των Ρόμα και Νάπολι. Τώρα είναι έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του το οποίο θα τον βρει σε μια ομάδα που "παλεύει" για την σωτηρία της στα... μεγάλα σαλόνια αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και στόχος της είναι να διασφαλίσει όσο καλύτερα γίνεται τα μετόπισθεν.