Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τιμά τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7, στις 8 Φεβρουαρίου 1981, με εθελοντική αιμοδοσία στο γήπεδο Καραϊσκάκη και καλεί όσους προαιρούνται να παρευρεθούν. Στην ανακοίνωσή της, τονίστηκε ότι η αιμοδοσία θα γίνεται με ραντεβού. 

Τιμά τη μνήμη των θυμάτων και συγχρόνως χαρίζει ζωή η ΠΑΕ Ολυμπιακός, που συνεργάζεται με το νοσοκομείο "Μεταξά", στην τράπεζα Αίματος του οποίου θα μεταφερθούν οι φιάλες. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 και ώρες 10:00 – 13:00 στο χώρο του Μουσείου «Ολυμπιακός» στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». Για την ασφάλεια των αιμοδοτών, η αιμοδοσία θα γίνεται με ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 4800985. Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά όπου υπάρχει Τράπεζα Αίματος. Η θεσμοθέτηση της ετήσιας αιμοδοσίας στη μνήμη των Θυμάτων της Θύρας 7 αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική συνεισφορά του Ολυμπιακού μας και είναι μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται. Η Αιμοδοσία δίνει ζωή.

Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν χρειαστεί αίμα και οφείλουμε να είμαστε εκεί. Οι διεθνής στατιστικές λένε ότι το 60% του πληθυσμού θα χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μετάγγιση ολικού αίματος ή ενός από τα στοιχεία του αίματος, ενώ μόνο το 5% των ανθρώπων που μπορούν να γίνουν αιμοδότες δίνουν αίμα. Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά.