Η βραδιά στο NBA ήταν γεμάτη με σπουδαία παιχνίδια, αλλά η απόφαση των Φιλαδέλφεια 76ερς να στείλουν τον Τζοέλ Εμπίντ στο χειρουργείο για το πρόβλημα στον μηνίσκο του τράβηξε τα βλέμματα των φιλάθλων.

Θα χειρουργηθεί ο Τζοέλ Εμπίντ - Κινδυνεύει να χάσει τη σεζόν στο NBA

Τη δυσκολότερη απόφαση των τελευταίων χρόνων κλήθηκαν να πάρουν οι Φιλαδέλφεια 76ερς και ο Τζοέλ Εμπίντ, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν πως ο Καμερουνέζος σέντερ πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό μηνίσκο και οι φόβοι πως μπορεί να χάσει όλη τη χρονιά είναι όλο και περισσότεροι. Ο Εμπίντ φέτος είχε 35,3 πόντους, 11,3 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ και 1,8 μπλοκ μέχρι να τραυματιστεί, διανύοντας την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.  

"Διπλό" ψυχολογίας πέτυχαν στο Μαϊάμι οι Λος Άντζελες Κλίπερς

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην έδρα των Μαϊάμι Χιτ πέτυχαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς με 95-103. Σ' ένα παιχνίδι που οι άμυνες των δύο ομάδων κυριάρχησαν, στη τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν λύσεις στην επίθεση και επικράτησαν τελικά.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Τάιρον Λου, ήταν οι Καουάι Λέοναρντ και Τζέιμς Χάρντεν με τον πρώτο να πετυχαίνει double double με 25 πόντους και 11 ριμπάουντ και τον δεύτερο με τη σειρά του να προσθέτει 21 πόντους και να μοιράζει 11 ασίστ. Από τους γηπεδούχους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζίμι Μπάτλερ με 21 πόντους.

LA Clippers vs Miami Heat Full Game Highlights | Feb 4 | 2024 NBA Season

Μεγάλη νίκη σε διπλή παράταση για τους Θάντερ κόντρα στους Ράπτορς

Φοβερή ματσάρα έγινε στην Οκλαχόμα με τους Θάντερ να επικρατούν μετά από δύο παρατάσεις με 135-127 των Τορόντο Ράπτορς. Οι γηπεδούχοι είχαν απίστευτο πλουραλισμό επιθετικά, με πέντε(!) παίκτες τους να πετυχαίνουν 20+ πόντους, με τον Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ να "αγγίζει" το triple double με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 14 ασίστ.

Το ίδιο συνέβη και από τη πλευρά των Ράπτορς με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν ένα βήμα από τη νίκη αλλά στο φινάλε ο Άαρον Γουίγκινς έστειλε το ματς στο πρώτο έξτρα πεντάλεπτο. Πρώτος σκόρερ για το Τορόντο αλλά και μοιραίος  ήταν ο Αρ Τζέι Μπάρετ με 23 πόντους

MUST SEE 2-OT ENDING Raptors vs Thunder | February 4, 2024

Συνεχίζει τον... χαβά του ο Γιόκιτς στο NBA

Δυσκολότερη απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ ήταν η νίκη των Ντένβερ Νάγκετς απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 112-103. Οι γηπεδούχοι είχαν σε ακόμη έναν αγώνα κορυφαίο τον Νίκολα Γιόκιτς που ήταν ξανά πληθωρικός στο παιχνίδι του με 29 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Από τη πλευράς τους οι φιλοξενούμενοι, αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ και με 14 πόντους (30-44) δεν άντεξαν στο φινάλε και ηττήθηκαν ξανά στο Ντένβερ. Πολύ καλό παιχνίδι έκαναν για τους Μπλέιζερς οι Ντεάντρε Έιτον και Αρφέρνι Σίμονς με 27 και 26 πόντους αντίστοιχα.

Nikola Jokić Full Game Highlights vs. Blazers 🎥


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Πίστονς - Μάτζικ 99-111
Γουίζαρντς - Σανς 112-140
Σέλτικς - Γκρίζλις 131-91
Χόρνετς - Πέισερς 99-115
Χιτ - Κλίπερς 95-103
Τίμπεργουλβς - Ρόκετς 111-90
Θάντερ - Ράπτορς 135-127
Τζαζ - Μπακς 123-108
Νάγκετς - Μπλέιζερς 112-103