Ο Ντάμιαν Λίλαρντ έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, έχοντας περάσει εκεί όλη του την καριέρα στο NBA. Τώρα επέστρεψε για πρώτη φορά στο γήπεδο που αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος ως αντίπαλος και έζησε την απόλυτη αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.


Κακή εμφάνιση για τους Μπακς και ήττα από τους Μπλέιζερς στo ΝΒΑ

Οι Μιλγουόκι Μπακς ταξίδεψαν στο Πόρτλαντ για να αντιμετωπίσουν τους Μπλέιζερς στο δεύτερο παιχνίδι του Ντοκ Ρίβερς στο πάγκο της ομάδας. Τα "Ελάφια" πραγματοποίησαν μία πολύ κακή εμφάνιση και ηττήθηκαν από την 13η(!) ομάδα της Δύσης με 119-116. Παρόλο που ξεκίνησαν καλά τον αγώνα με εξαιρετικό ρυθμό επιθετικά, στη συνέχεια παγιδεύτηκαν στην αστοχία τους με αποτέλεσμα να κάνουν μία ήττα... εκτός προγράμματος στο τέλος του αγώνα. 

Milwaukee Bucks vs Portland Trail Blazers Full Game Highlights | Jan 31 | 2024 NBA Season

Η επιστροφή του Λίλαρντ, ο... διάδοχος και ο συγκινητικός Αντετοκούνμπο

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο... διάδοχος του Ντάμιαν Λίλαρντ στο Πόρτλαντ, Ανφέρνι Σάιμονς που μ' ένα πολύ δύσκολο καλάθι 18" πριν το τέλος του αγώνα έδωσε την... χαριστική βολή στους Μπακς. Ο Αμερικάνος γκαρντ πέτυχε 24 πόντους με τον Ντε Άντρε Έιτον να συμπληρώνει άλλους 20 από τη πλευρά του. Για την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς, κορυφαίος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 27 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο "Dame Time" στην επιστροφή του είχε ναι μεν 25 πόντους αλλά με 3/13 τρίποντα