Τις βαλίτσες του για... Ιταλία φέρεται πως ετοιμάζει ο Κώστας Μανωλάς ο οποίος μετά την αποχώρηση του από την Αλ Σαρζά φέρεται πως βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του "στέγη" στη Βερόνα με την οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει έρθει σε συμφωνία. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα αγωνιστεί στη Serie A ο Έλληνας αμυντικός καθώς έχει φορέσει στο παρελθόν και τις φανέλες των Ρόμα και Νάπολι.

Επιστρέφει στη Serie A για τη Βερόνα ο Κώστας Μανωλάς

Μετά από δυο χρόνια, ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται να επιστρέψει ξανά στη Serie A, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Βερόνα η οποία "παλεύει" να παραμείνει στα... μεγάλα σαλόνια και έχει ως στόχο να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό προσφέροντας του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2024


Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb", η Βερόνα προσφέρει στον Μανωλά 400.000 έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ενώ τονίζεται ότι υπάρχει αισιοδοξία στο να επιτευχθεί το deal μεταξύ των δυο πλευρών. Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως τις προηγούμενες μέρες είχαν πλησιάσει τον 32χρονο σέντερ μπακ και άλλες δυο ιταλικές ομάδες και συγκεκριμένα η Σασουόλοκαι η Σαλερνιτάνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα: "Πλησιάζει η επιστροφή στην Ιταλία του έμπειρου στόπερ, Κώστα Μανωλά (32 ετών). Ο πρώην της Ρόμα διαπραγματεύεται με την Ελλάς Βερόνα, έτοιμη να ξαναφέρει στην Serie A τον Έλληνα που στη χώρα μας έχει ήδη φορέσει τη φανέλα των Ρόμα και Νάπολι. Σύμφωνα με τις πηγές μας, υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση στις διαπραγματεύσεις, με την Βερόνα να προσφέρει στον 32χρονο συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με αποδοχές ύψους 400.000 ευρώ.Τις προηγούμενες ημέρες είχαν πλησιάσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό τόσο η Σασουόλο όσο και η Σαλερνιτάνα".