Απίστευτη εξέλιξη στη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ, με τον Κροάτη χαφ να είναι τη μία στιγμή κοντά στο να παραμείνει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την άλλη σε συμφωνία με την «Ένωση» για να έρθει στην Ελλάδα.

Ανατροπή στη μεταγραφή του Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ

Ενώ αρχικά οι ιθύνοντες του κροατικού συλλόγου είχαν πει όχι στην ΑΕΚ για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, τα δεδομένα άλλαξαν. Μετά το διοικητικό συμβούλιο που έγινε, οι παράγοντες της ομάδας έλαβαν υπόψη την επιθυμία του παίκτη για να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα και την «Ένωση» και έδωσαν το «πράσινο φως» για τη μετακίνηση του Λιούμπισιτς στους «κιτρινόμαυρους». Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα (31/01), με τις ανταλλαγές των εγγράφων να είναι απαραίτητες για να τελειώσει και επίσημα η υπόθεση

Το κόστος της μεταγραφής του Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Κροατία, η μεταγραφή αυτή αναμένεται να κοστίσει κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ, με τον παίκτη να υπογράφει με την ΑΕΚ συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής έχει φέτος 27 συμμετοχές με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα ως απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Αγωνίζεται μάλιστα όχι ως μέσος που είναι η κανονική του θέση, αλλά τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιείται και ως αριστερό μπακ, σε μία θέση που αναμφίβολα η «Ένωση» χρειάζεται ποιοτικές λύσεις.