Η Μίλαν έχασε δύο πέναλτι και παράλληλα τη νίκη κόντρα στην Μπολόνια με την ομάδα του Τιάγκο Μότα (αποβλήθηκε) να ισοφαρίζει στο 90' με δικό της εύστοχο πέναλτι, όπως αντίστοιχα ευκαιρία έχασε και η Γιουβέντους νωρίτερα κόντρα στην Έμπολι στη Serie A. Στην Bundesliga η Λεβερκούζεν έχασε βαθμούς την ώρα που η Μπάγερν... βρίσκει ρυθμό ενώ στην La Liga η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει ακάθεκτη στο να χαλάσει το... όνειρο της Τζιρόνα, η Μπαρτσελόνα έμαθε πως θα συνεχίσει χωρίς τον Τσάβι το καλοκαίρι μετά και την ταπεινωτική ήττα από τη Βιγιαρεάλ.

Serie A: Άξια της μοίρας της η Μίλαν

Ο Λόφτους-Τσικ λίγο έλειψε να χαρίσει τη νίκη στη Μίλαν κόντρα στην Μπολόνια με τα δύο προσωπικά του τέρματα (προηγήθηκαν με Ζέρκζι οι φιλοξενούμενοι στο 17') όμως η ομάδα του Τιάγκο Μότα που αποβλήθηκε στο 41' δεν τα παράτησε και βρήκε γκολ ισοφάρισης με πέναλτι του Ορσολίνι στο 90+2 με τον Τερατσιάνο να ανατρέπει τον Κρίστιανσεν περίπου... ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Οι "Ροσονέρι" έχασαν αντίθετα δύο πέναλτι με Ζιρού στο στο 42' και Ερναντέζ στο 74' με τον Πιόλι να... τραβάει τα μαλλιά που δεν έχει!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyptxtkrgnx5)

Νωρίτερα η Γιουβέντους σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία κόντρα στην Έμπολι, ενώ ακόμη νωρίτερα η Αταλάντα πήρε μια ακόμα νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στην Ουντινέζε με 2-0 (Μίραντσουκ 33', Σκαμάκα 45+1'), και έπιασε τετράδα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cypoiiq1snjd)

Bundesliga: Δεν είναι λάθος, "πέταξε βαθμούς" η Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν έπαιξε χωρίς τρία βασικά της στόπερ (Τα, Ταπσόμπα, Κοσουνού), χωρίς τον παρτενέρ του Τσάκα στα χαφ (Παλάσιος) αλλά η απουσία που φάνηκε περισσότερο από όλες ήταν αυτή του "κανονιού" της (Μπόνιφας). Οι "Ασπιρίνες" του Τσάμπι Αλόνσο ήρθαν 0-0 με την Γκλάντμπαχ και έχασαν βαθμούς, όπως έκανε την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην Βέρντερ η Μπάγερν, η οποία όμως σήμερα κέρδισε εύκολα.

No Last-Minute Win This Time! | Bayer Leverkusen - Gladbach 0-0 | Highlights | MD 19 – Bundesliga

La Liga: Έχασε έδαφος για την τετράδα η Ρεάλ Σοσιεδάδ, την φτάνει η Μπέτις

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είχε ευκαιρία να πλησιάσει τις πρώτες πέντε ομάδες που παλεύουν για την έξοδο στο Champions League, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει και αρκέστηκε στο "φτωχό" 0-0 κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Αντίθετα η Μπέτις βρήκε το... ένα και καθοριστικό γκολ μέσα στη Μαγιόρκα (Αλτιμίρα 45+1') και έφτασε στο -2 από την εξάδα όπου βρίσκεται η Σοσιεδάδ. Εξαιρετικός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.