Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υποβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου (27/01) σε επέμβαση στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, τραυματισμό που αποκόμισε στο ντέρμπι της Basket League του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος σέντερ αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση προς τα τέλη Μαρτίου και να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στους "ερυθρόλευκους".

Ο Παναθηναϊκός ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Νίκολα Μιλουτίνοφ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως ο Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε με επιτυχία το χειρουργείο του μέσω ανάρτησης του στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, με τον Παναθηναϊκό από την πλευρά του να προχωρά σε μια υπέροχη κίνηση αφού σχολίασε στο ποστ των Πειραιωτών από τους επίσημους λογαριασμούς του όπου και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον άτυχο Σέρβο σέντερ. "Get Well soon Νίκολα Μιλουτίνοβ", σχολίασαν οι "πράσινοι".

oly-pao

Υπενθυμίζεται ότι όταν ο Μιλουτίνοφ τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και αποχώρησε από το παρκέ υποβασταζόμενος, οι φίλαθλοι του "τριφυλλιού" σηκώθηκαν όρθιοι προκειμένου να τον χειροκροτήσουν, προσφέροντας μια ξεχωριστή εικόνα για τα ελληνικά αθλητικά δεδομένα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cylhhvjuuert)