Δεν έχει περάσει ένας χρόνος από τη μέρα που ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών, Γιώργος Μπαντής, είχε αποκαλύψει πως πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας λόγω της μη είσπραξης οφειλών και της άθλιας οικονομικής κατάστασης που βρισκόταν.

Με νέα ανάρτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ δίνει στη δημοσιότητα μήνυμα που αντάλλαξε πρόσφατα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και όπως εξηγεί στο κείμενο που το συνοδεύει, αποφάσισε να το δημοσιεύσει γιατί δεν θέλει να «βάψει τα χέρια του με αίμα».

Η συνομιλία του Μπαντή με τον πρώην παίκτη του Άρη που σοκάρει

Δημοσιεύω τη συνομιλία μου με τον πρώην παίκτη του Άρη που η πολιτεία τού χρωστάει δεδουλευμένα χρήματα.

Το κάνω γιατί εγώ τα χέρια μου δεν θα τα βάψω με αίμα, ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που την κατέχουν. Να μην πει κανένας μετά ότι δεν γνώριζε. Εφαρμόστε επιτέλους τον νόμο που εσείς ως κράτος ψηφίσατε.

Στον διάλογο που δημοσιεύει εμφανίζεται το μήνυμα του πρώην παίκτη του Άρη, χωρίς να τον κατανομάζει, που λέει πως δεν αντέχει άλλο την κοροϊδία και πως κάνει κακές σκέψεις με τον ίδιο να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

 

Καμία αντίδραση από Άρη και Καρυπίδη

Όπως γίνεται αντιληπτό, η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου διαλόγου ξεφεύγει από το στενό πλαίσιο του επαγγελματικού αθλητισμού και επεκτείνεται σε αυτό ενός κοινωνικού προβλήματος, στο οποίο ανθρώπινες ζωές κρέμονται σε μια κλωστή. 

Υπό αυτό το πρίσμα, θα περίμενε κάποιος μια άμεση επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Άρης και του ιδιοκτήτη τους, Θοδωρή Καρυπίδη. Αντ' αυτού, παρά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας από τον Γιώργο Μπαντή, οι "κίτρινοι" επιλέγουν το δρόμο της σιωπής. Μια σιωπή που μοιάζει ακόμα πιο εκκωφαντική, καθώς η αναφορά γίνεται για ένα θέμα, το οποίο ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ έχει δημοσιεύσει εδώ και μήνες.