Σάλος έχει προκληθεί στη La Liga με τις αμφιλεγόμενες διαιτητικές αποφάσεις που πάρθηκαν στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλμερία, με τον Καταλανό δημοσιογράφο, Ζεράρ Ρομέρο να βρίσκεται στο στόχαστρο καθώς διέρρευσε συνομιλίες των διαιτητών με το VAR.

Χαμός στη La Liga με δημοσιογράφο που διέρρευσε συνομιλίες των διαιτητών από το Ρεάλ Μαδρίτης - Αλμερία

Μια μέρα σχεδόν μετά τον αγώνα της Ρεάλ με την Αλμερία και τα όσα διαδραματίστηκαν με τις διαιτητικές αποφάσεις που φέρεται να ευνόησαν τους "μερένγκες", ο Καταλανός δημοσιογράφος, Ζεράρ Ρομέρο διέρρευσε συνομιλίες των διαιτητών και συγκεκριμένα από την φάση που ο Βινίσιους χτύπησε με τον αγκώνα του τον αμυντικό της αντίπαλης ομάδας.

Ειδικότερα, μόλις έγινε η εν λόγω φάση, το VAR ενημέρωσε τον ρέφερι του ματς ότι ο Βραζιλιάνος χτύπησε με τον αγκώνα του τον αντίπαλο του όμως η... απάντηση του διαιτητή ήταν να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι. Μάλιστα, έχουν δοθεί κανονικά στο φως της δημοσιότητας οι ακριβείς συνομιλίες οι οποίες είναι οι εξής: 

VAR: «Ο Βινίσιους φέρεται να χρησιμοποιεί τον αγκώνα του και να χτυπά τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο».

Διαιτητής: «Ναι, εντάξει. Συνεχίζουμε».



Αναμένεται να κινηθεί νομικά η Επιτροπή Διαιτησίας της Ισπανίας προς τον δημοσιογράφο


Toνίζεται ότι σύμφωνα με όσα αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, η Επιτροπή Διαιτησίας της Ισπανίας δεν είναι πρόθυμη να κάτσει με... σταυρωμένα χέρια και αναμένεται να κινηθεί νομικά προς τον δημοσιογράφο ο οποίος προχώρησε στη διαρροή των συνομιλιών.

Σημειώνεται ότι η διοργανώτρια αρχή της La Liga καθώς και η ομοσπονδία δεν έχουν πάρει μέχρι στιγμής θέση έπειτα από όσα έχουν προκύψει. Στο αντίπαλο... δέος στη Βαρκελώνη, κάνουν λόγο για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων χρόνων.